Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
SA108
Gagarek:
TeKatka: też to mam... Nie wiem co z tym zrobić. Dałem go na tę SUkę co jedzie z AI w Całkowie, a sam wziąłem sobie SU45 MKaczego (chodzi o pierwszą misję).
Pozdrawiam
eu07-001:
Witam,
Wpisy do dynamic.dat są błędne.
Zmieńcie sobie na takie:
--- Kod: ---SA108A
SA108
0
SA108B
SA108
0
SA108A_NOC
SA108
0
SA108B_NOC
SA108
0
--- Koniec kodu ---
UWAGA! Proszę wpisywać ręcznie z uwzględnieniem dużych liter itp.
--- Cytat: TeKatka ---W ogóle nie widzi mi w start.exe.
--- Koniec cytatu ---
Czytałeś uważnie pierwszego posta w tym wątku?Jeżeli nie to zamieszczam jedną linijkę:
--- Cytat: Bombardier ---Brak kabiny.
--- Koniec cytatu ---
Michu46:
--- Cytat: eu07-001 w 03 Września 2008, 15:29:55 ---(...)
(...)
--- Koniec cytatu ---
Jak są błędne? Przecież jak jest w trzeciej linice '0' to też nic z tego. Jeden ma być, aby prowadzić. A jak dalej nie widzi proponuje zaopatrzyć się w starter kolegi @Ra.
eu07_304:
--- Cytat: Michu46 w 03 Września 2008, 18:17:17 ---
--- Cytat: eu07-001 w 03 Września 2008, 15:29:55 ---(...)
(...)
--- Koniec cytatu ---
Jak są błędne? Przecież jak jest w trzeciej linice '0' to też nic z tego. Jeden ma być, aby prowadzić. A jak dalej nie widzi proponuje zaopatrzyć się w starter kolegi @Ra.
--- Koniec cytatu ---
Są błędne! Nazwę plików .chk i .mmd podaje się wielkimi literami. 0 ma być, bo tego nie poprowadzisz /brak kabin i te sprawy/.
ST44-003:
Ja natomiast spotkałem się z czymś takim, że gdy wprowadzam do dynamic.dat wpisy dla każdego pojazdu, który kabiny nie ma, przy załączaniu start.exe pojawia się błąd "FFFFFF9". Gdy nie podaje wpisu do dynamic.dat dla loka jako AI ten poprawnie się wczytje, jak gdyby nigdy nic. Ciekawi mnie, dla czego tak jest?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej