Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić
[Wspólna Twórczość] Wasze propozycje.
mk1992:
Domki, bloki a przede wszystkim ławeczki to dla mnie nie problem. Daj mi wymiary domku czy nawet nastawni to zrobię Ci model. No i tekstury potrzeba... Ale wykonanie ich to już nie moje klocki.
Mam jeszcze 13 dni wolnego, potem zaczyna się szkoła i z wolnym czasem będzie coraz ciężej, tym bardziej, że klasa 1 LO. Chciałbym te dwa tygodnie "mądrze" wykorzystać dla symka.
Pozdrawiam!
Sm 42 driver:
Zdjęcia to mogę wykonać w najbliższą środę :) Niestety wrócę do domu dopiero w sobotę :) Na razie uda mi się sfocić obiekty typu:
- tablica z nazwą przystanku
- tablica [napis: peron 1 tor 1]
- doniczka na "kwiatki" których nie ma :D
- ławka peronowa
- mała wiata peronowa
- sygnalizacja przejazdowa
- tablica z rozkładem (2 wersje).
Jeśli ktoś chciałby pomóc [byłby zainteresowany takimi małymi modelami] zapraszam na gg (w profilu).
EP08_015:
Sakorius spokojnie dajmy się im wykazać. No więc koledzy co z wami? Na propozycjach się skończy? Dziś zamykam liste propozycji. teraz oczekuję od Was działania. Do profety proszę nadsyłać materiały na tekstury dla EP09, chyba nie chcecie mieć tylko jednej tekstury dziewiątki prawda? Podobna sytuacja jesli chodzi o materiały na tekstury dla sm/sp/su 42 45 46 sm30
. Autorzy tych modeli potrzebują materiałów fotograficznych.
Poniżej lista taboru do wykonania wg waszych propozycji:
BR232
SA106 - w produkcji
SA101/121 - w produkcji
SA102 - w produkcji
EN81 - w produkcji
SM30 - w produkcji
1822
SR71
SR53
E181
SA110
Teraz proszę was o nadsyłanie materiałów. W sprawie drobnicy typu wiaty płotki itp możecie pisać na pw a pomoge wykonać.
Bombardier:
Dodałbym do tego T488p, bo chciałbym niebawem lokiem się zająć, a zdjęć nie ma.
EP08_015:
Bombardier sa106 i en81 sa twoje więc te już z listy mozna by zdjąć lub zablokowac.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej