Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
Przerobiona Kabina EU07
Patrykos:
Proszę też nie zapominać, że dla projektu tworzę tekstury ja, EU05 oraz Sigman, więc możecie nadsyłać do nas materiały :)
Taki ot.
Pozdrawiam.
ST44-003:
A propo`s kabiny EU07, posiadam kilka fotek pulpitu 07-001 niestety tylko z zewnątrz, ale na jednym dobrze widać podpisy, kolory lampek (różne w obu kabinach ;)) oraz pare detali. Gdyby któryś z autorów kabiny do nowego modelu coś zechciał, służe radą gdyż zapamiętałem wiele detali z tego loka.
Tak jeszcze z ciekawości i lekko OT, bo zaglądając do kabiny spostrzegłem, że brak w niej jednej z dwóch szafek z aparaturą CA/SHP. Ta z SHP, nie wiedzieć czemu, znalazła się po drugiej stronie ściany kabiny, w przedziale maszynowym (równolegle do tej z aparaturą CA. Ktoś wie dlaczego tak jest?
EU40:
,,Uderz w stół a nożyce się odezwą". Ja tylko westchnąłem, że nie ma i w tych kabinach metalowych osłon okien czołowych i tyle.Reszta mi się bardzo podoba, jeżeli chodzi o kabinę i jestem podziwu dla autora.
Po niedzieli podrzucę kilka fotek kabiny (mam nadzieję, że trafię na jakąś ładną i wyczyszczoną kabinę siódemeczki, bo jak na razie to widzę kilka warstw zielonej farby niedbale rozbryzganej po pordzewiałym pulpicie...)
REWIZOR
EU40:
A oto kabiny lokomotyw EU07-182 oraz EP08-006. Proszę zwrócić uwagę na obudowę nastawnika jazdy (EU07-szara, EP08- zielona). Ponadto dolna część obudowy nastawnika jest osłonięta filcem.
bve2:
A nikt nie zauwazyl ze tekstury podpisow pod hebelkami sa krzywe(chodzi mi o przyciemnianie reflektorow)?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej