Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
Przerobiona Kabina EU07
Marcin1992:
Witam, prezentuję moją pierwszą przeróbkę kabiny. Przerobiłem najnowszą kabinę EU07 autorstwa ST44-003.
Co zostało zmienione:
- Firanki (tex. firanek z ED72 by MKaczy),
- Nowa wajcha bocznika, mojego autorstwa.
- Nowe manometry (z SU46),
- Nowa tex kabiny (201E Pack),
- Przywróciłem SHP i CA do postaci poprzedniej (wcześniej mrugały całe pola, teraz tylko lampki);
Są to tylko drobne przeróbki w plikach *.t3d i nowe tex. Zawartość paczki to nowe pliki *t3d i nowe tekstury, które należy wgrać do folderu z kabiną autorstwa @ST44-003 (dostępną w osobnej paczce) i nadpisać wszystkie pliki.
Screeny:
Link:
http://eu07.pl/userfiles/EU07_M92_2.rar
http://www.eu07.pl/userfiles/EU07_M92.rar
Jest to moja pierwsza przeróbka, także ewentualne błędy lub brak jakichkolwiek plików, proszę tutaj zgłaszać. Brakujące pliki lub błędy zostaną jak najszybciej przywrócone/naprawione.
Pozdrawiam i życzę miłej jazdy.
ST44-003:
Moim zdaniem tak:
* Manometry do poprawy (tarcze niewyraźne).
* Poprawić kolor kabiny (wygląda jak by ktoś rozlał farbę na pulpit, ścianę(ny)
* Dopasować kolor klap od bezpieczników itd.
* Kolor firanek jak i bocznika bardzo ładne ;)
BTW, to lampki CA/SHP mrugały na całym wyświetlaczu tylko w wersji 303E (spotkałem się z podobnym wyświetlaczem w 07-321).
Tyle ode mnie ;)
EU07-483:
--- Cytat: ST44-003 w 12 Sierpnia 2008, 20:59:46 ---BTW, to lampki CA/SHP mrugały na całym wyświetlaczu tylko w wersji 303E (spotkałem się z podobnym wyświetlaczem w 07-321).
--- Koniec cytatu ---
Nie ma reguły, co lok to inna bajka.
Marcin1992:
Informuję, że rozpocząłem prace nad nową wersją kabiny. Zostaną poprawione błędy i może pojawi się coś nowego.
EU40:
Przepraszam, że poruszam temat w kabinie EU07, ale nie chcę zakładać nowego wątku.
Czy mamy w Maszynie czeski prędkościomierz stosowany na lokomotywach EP08 - 008, 009, 010?
Tak nawiasem pisząc..szkoda, że nikt nie przerabia kabin lokomotyw EP08.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej