Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

Przerobiona Kabina EU07

<< < (5/9) > >>

Bogumil.S:

--- Cytat: Sakorius w 30 Sierpnia 2008, 18:49:20 ---@Bogumil.S: mi to wygląda na brak tekstur w katalogu tego modelu kabiny, no i od kiedy nastawnik ma alphe w tym miejscu gdzie powinien być wyświetlany... Rozumiesz? :)

--- Koniec cytatu ---
Rozumiesz:) to te okna mnie zmyliły ;-)

Czekam na dalszy rozwój kabiny, ale zauważyłem że, kabiny siódemki mają kolor mniej-więcej taki: 4F AE 36 (hexagonalnie)

TeKatka:
Teraz będę śmigał siódemką na okrągło :). Bardzo mi się spodobała ta kabina. Dodatkowo stoi tam woda "Staropolanka Zdrój" i na butelce jest zdjęcie pijalni w Polanicy, czyli w miejscowości, w której mieszkam :D.

Wielkie dzięki!

EU40:
http://pl.youtube.com/watch?v=HaybsePvnTc&feature=related
a może by tak zastosować taką oto lampkę czuwaka?
Wiem, że to spapugowana od nas przez TRS kabina i nie wypada poruszać wątku związanego z TRS..ale podoba mi się miganie czuwaka.Podpowie mi ktoś jak regulować częstotliwość migania lampki czuwaka i SHP? za doradę z góry dziękuję.

MKaczy:
Witam.

--- Cytat: EU40 w 25 Września 2008, 22:55:22 ---Wiem, że to spapugowana od nas przez TRS kabina i nie wypada poruszać wątku związanego z TRS..
--- Koniec cytatu ---
Nie, to jest tak troche inaczej, ale nie ważne... W każdym razie zapewniam Cię ze sie mylisz:)

--- Cytat: EU40 w 25 Września 2008, 22:55:22 ---ale podoba mi się miganie czuwaka.Podpowie mi ktoś jak regulować częstotliwość migania lampki czuwaka i SHP? za doradę z góry dziękuję.
--- Koniec cytatu ---
Wcale takie fajne nie jest, za wolno zanika. Częstotliwość migania jest ustalona w exe, więc tego sie zmienić nie da. Od pewnej wersji exe youBy'ego zostało to poprawione i miga z odpowiednia częstotliwością.

pozdrawiam.

EU40:
Masz rację MKaczy .. kabina w TRS jest podobna do Twojej :P ,ale nie ważne..
Wg mnie w kabinie brakuje jeszcze metalowych osłon okien czołowych wewnątrz kabiny (byłoby już całkiem jak w realu)
Do tej pory obszar koło ram okien był zawsze zielony :( ale i tak byłoby super gdyby siódemeczki miały w realu taki porządek jak w kabinach naszego Symka.
Dzisiaj odwiedziłem kilka siódemek na naprawie na Olszynce Grochowskiej i byłem zszokowany widokiem kabin..syf i malaria! EU07-241,warszawska 458.. i jeszcze jakaś łódzka w której brakowało szkiełek w kontrolkach a zamiast nich był wetknięty kolorowy papier :( DNO 

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej