Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

Nowe dźwięki [stała aktualizacja]

<< < (3/14) > >>

RooteK:
Mam nagrany film, jak pociąg (ET22+platformy z kontenerami)  przejeżdża przez łączenie torów. Bardzo dobry dźwięk :) A więc jak ktoś chce wykonać dźwięk stukotu, można do mnie zagadać

EU07-483:
Ale IMO wszystkie dzwieki do MaSzyny, winny być nagrywane w kabinie. Inaczej, to wyjdzie z tego kicha (juz po forum krazy kilka syren nagrywanych z zewnatrz.

tomasz9992:
Witam.

--- Cytat: Szociu w 27 Czerwca 2008, 06:08:34 ---
--- Cytat: tomasz9992 w 26 Czerwca 2008, 23:15:35 ---Witam. Co do dźwięków nie mam zastrzeżeń, myślę że jeszcze będzie ich więcej skoro temat ma nazwę "Nowe dźwięki [stała aktualizacja]" :)
Natomiast jeśli już tworzycie te dźwięki, to co myślicie o dodaniu do symka dobrych dźwięków torów ?
Np. jeśli jedziemy po zwrotnicach, rozjazdach czy po prostu charakterystyczny stukot kół o tory :)
Pozdrawiam

--- Koniec cytatu ---
Charakterystyczny stuktot mam nagrany z: Et22, Bdnu i Eaos.
Dźwięki przejeżdżania przez rozjazdy wszystkich możliwych typów przejeżdżając przez nie na wprost, lub zjeżdżając w lewo lub prawo również mam nagrane (Et22). To już kwestia dodania dźwięków do exe przez jego autorów, postaram się z którymś w najbliższym czasie dogadać w tej sprawie.

--- Koniec cytatu ---
No to jeśli będzie możliwość dodania przez autora do exe takich dźwięków torów, to będzie dobry efekt jazdy po tego typu torach.

--- Cytat: EU07-483 w 27 Czerwca 2008, 12:25:18 ---Ale IMO wszystkie dzwieki do MaSzyny, winny być nagrywane w kabinie. Inaczej, to wyjdzie z tego kicha (juz po forum krazy kilka syren nagrywanych z zewnatrz.

--- Koniec cytatu ---
Dokładnie, bo w końcu nasza rola maszynisty jest pełniona w kabinie, a nie na zewnątrz, to i lepiej by było dawać dźwięki z kabin, jeśli oczywiście ma ktoś taką możliwość.
Pozdrawiam.

Szociu:

--- Cytat: EU07-483 w 27 Czerwca 2008, 12:25:18 ---Ale IMO wszystkie dzwieki do MaSzyny, winny być nagrywane w kabinie. Inaczej, to wyjdzie z tego kicha (juz po forum krazy kilka syren nagrywanych z zewnatrz.

--- Koniec cytatu ---
Wszystkie moje dźwięki są nagrywane wewnątrz loka.

kgb:
To ja proponuje dźwięki do su46.

link:
http://www.eu07.pl/userfiles/Silnik_su46.rar

Aby dźwięki poprawnie działy należy zamienić orginalny wpis w pliku mmd su46.

--- Kod: ---converter: su45-odpalanie.wav,silnik-su46.wav,silnik-su46-stop.wav 150

--- Koniec kodu ---

Dźwięki nie są mojego autorstwa (tylko obróbka)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej