Autor Wątek:  Wydzielone z "Zjazd miłośników kolei"  (Przeczytany 1871 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline youBy

• Deweloper
  • Co tam?
    • Automat Weryfikujący Regulację i Lambdę
  • Otrzymane polubienia: 889
Wydzielone z "Zjazd miłośników kolei"
« dnia: 23 Czerwca 2008, 21:32:52 »
Cóż, tutaj każdy ma swoje zdanie na temat stopni otwartości zlotu.
Ja sądzę, że zlot taki jest jednak publiczny, bo zapraszamy każdego, ale to tylko moja niewiążąca opinia, z którą nie można polemizować :)

Wydzielam.
Akvin
« Ostatnia zmiana: 24 Czerwca 2008, 00:17:13 wysłana przez Akvin »
Xoov
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w chwili publikacji. Autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów bez podawania przyczyny, jak również informowania o tym.

Offline Mariusz1970

• Zasłużony dla Symulatora
  • Otrzymane polubienia: 288
Odp: Zjazd miłośników kolei
« Odpowiedź #1 dnia: 23 Czerwca 2008, 21:45:50 »
A ja będę polemizował :)
Potrzebny jest punkt odniesienia yB fizyku prawda ? :)
Jeśli np. punktem odniesienia będzie randka z dziewczyną, to zlot będzie publiczny, ale jeśli punktem odniesienia będzie DTK, to zlot będzie prywatny.

Ale, tak:
1)chciałbym zobaczyć listę uczestników i w zleżności od tego podjąć decyzję
2)dla mnie nie ma znaczenia co będziemy robić, ważne jest to, kto będzie a zajęcie sobie na miejscu wymyślimy (człowiek to  kreatywna bestia :))

Offline youBy

• Deweloper
  • Co tam?
« Odpowiedź #2 dnia: 23 Czerwca 2008, 22:16:42 »
A ja będę polemizował :)
To sobie polemizuj, mnie już nie przekonasz :) Oczywiście rację z połowicznością masz, gdyż jakaś lista jest (czyli ograniczamy - prywatność), ale zapraszamy do zapisów każdego (publiczność). Ja decyzję podjąłem, nie zmienię jej i tyle. Przekonywać nikogo nie będę, przekonać się nie dam - ze mną nie podyskutujesz o klasyfikacji :P
Potrzebny jest punkt odniesienia yB fizyku prawda ? :)
Nie wszystko potrzebuje punktu odniesienia (np. światło się porusza z prędkością światła względem wszystkiego) :P
Xoov
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w chwili publikacji. Autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów bez podawania przyczyny, jak również informowania o tym.

Offline Mariusz1970

« Odpowiedź #3 dnia: 23 Czerwca 2008, 22:26:03 »
Nie wszystko potrzebuje punktu odniesienia (np. światło się porusza z prędkością światła względem wszystkiego) :P
Ale zlot potrzebuje :)
Ponadto coś chyba cieńko z fizyką u Ciebie, bo światło się porusza z prędkością uzależnioną od ośrodka :)

Ja decyzję podjąłem, nie zmienię jej i tyle.
Jak to się mówi, człowiek nie krowa, czasami zmienia poglądy :)
Ponadto mnie zwisa co myślisz na ten temat.

Offline youBy

• Deweloper
  • Co tam?
« Odpowiedź #4 dnia: 23 Czerwca 2008, 22:32:53 »
Ponadto coś chyba cieńko z fizyką u Ciebie, bo światło się porusza z prędkością uzależnioną od ośrodka :)
Która jest prędkością światła w danym ośrodku i z takąż porusza się ono względem każdego.
Xoov

Offline Mariusz1970

« Odpowiedź #5 dnia: 23 Czerwca 2008, 22:56:08 »
Która jest prędkością światła w danym ośrodku i z takąż porusza się ono względem każdego.
Coś kiedyś tam było o teorii względności...., ale
abstra*c*h*u*j*ą*c do altruistycznych zagadnien metafizycznego pietyzmu. Nieadekwentnie pokuszę się reasumując o stwierdzenie, iż konwersacja z Toba ... (Ty wiesz co, nie mogę napisać, bo cenzura i moderator to wyciął).

EOT na temat tych naszych głupot

PS
Wyraz abstra... jak jest napisany tak jak to się powinno pisać, to wtedy cały tekst jest ukrywany :)
« Ostatnia zmiana: 23 Czerwca 2008, 23:43:11 wysłana przez Mariusz1970 »