Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Pantografy jednak przed nebulą
OczeQ:
--- Cytat: "Cieślo" ---U mnie niestety nie działa. Po uruchomieniu pojawia się komunikat, że eu07.exe wykonał nieprawidłową operację. Mam wersję z 22.02.2004 i zrobiłem po kolei wszystko tak, jak napisał Maciu
--- Koniec cytatu ---
Trzeba wywalić keys.ini z katalogu maszyny, np przemianuj go na keysx.ini i już go symek nie bedzie widział. wtedy będzie działało (też miałem ten problem.
pozdrawiam
--- Koniec cytatu ---
O niczym nie zapomniales... :) Mi tez takie cos wyskakuje ale symulator dalej sie laduje i wszystko ladnie dziala!!
--- Cytat: "Cieślo" ---U mnie niestety nie działa. Po uruchomieniu pojawia się komunikat, że eu07.exe wykonał nieprawidłową operację. Mam wersję z 22.02.2004 i zrobiłem po kolei wszystko tak, jak napisał Maciu
--- Koniec cytatu ---
Jestes pewien ze podczas kopiowania plikow zaznaczyles zeby ponadpisywal wszystkie stare pliki??
Leszek:
--- Cytat: "Maciu" ---
--- Cytat: "Leszek" ---Mi, zaraz na starcie, wywala komunikat "Chwilowo plik keys.ini nie jest obsługiwany. Ładuję standardowe ustawienia." O czym zapomniałem?
--- Koniec cytatu ---
O niczym nie zapomniales... :) Mi tez takie cos wyskakuje ale symulator dalej sie laduje i wszystko ladnie dziala!!
--- Koniec cytatu ---
Też mi się załadowało, ale działało przez parę sekund i się zawiesiło. Spróbuję jeszcze raz.
Maciu:
--- Cytat: "OczeQ" ---Trzeba wywalić keys.ini z katalogu maszyny, np przemianuj go na keysx.ini i już go symek nie bedzie widział. wtedy będzie działało (też miałem ten problem.
--- Koniec cytatu ---
U mnie wywala taki sam motyw ale klikam "ok" i wszyatko sie dalej laduje... Ale skoro wyrzucenie tego pliku tez dziala to tak tez to mozna rozwiazać :)
Leszek:
--- Cytat: "Maciu" ---
--- Cytat: "OczeQ" ---Trzeba wywalić keys.ini z katalogu maszyny, np przemianuj go na keysx.ini i już go symek nie bedzie widział. wtedy będzie działało (też miałem ten problem.
--- Koniec cytatu ---
U mnie wywala taki sam motyw ale klikam "ok" i wszyatko sie dalej laduje... Ale skoro wyrzucenie tego pliku tez dziala to tak tez to mozna rozwiazać :)
--- Koniec cytatu ---
Niestety zawieszało mi kompa dokładnie, ale zmiana nazwy zadziałała. Teraz jest OK.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej