Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Do tworców tekstur

<< < (3/4) > >>

McZapkie:
Bartek_G, nie do konca sie z tobą zgadzam -
realityczne tekstury wcale nie muszą być z fotografii,
można je rónież namalować - ale, jak już na forum wspominałem,
jest to bardziej pracochłonne i wymaga odpowiednich umiejętności.
Po drugie, ja nie odmawiam ludziom robienia czegos nawet
jak tego nie umieją - bardzo się cieszę że starają się coś robić,
tylko chciałem żeby to robili lepiej, stąd ten wątek.

holo_b:
chciałem Wam pokazać, jak wygląda dobra malowana tekstura. Niestety (dla Was) wyjeżdżam na pół roku do BANDAR IMAM KHOMEINI. Będę tam przez pół roku zarabiał banknoty z wizerunkiem pierwszego prezydenta Stanów Zjednoczonych. Jak wrócę, to coś zrobię. Twórcom symka życzę wytrwałości. Pozdrawiam.

Jaco:
McZapkie napisał:
--- Cytat: "McZapkie" ---jeśli robiłes to w Paint to nic dziwnego bo to beznadziejny
program który się do niczego sensownego nie nadaje.
quote].[/color]
Owszem jest to prosty program graficzny, ale nie taki beznadziejny. Sam na nim zaczynałem. A czy wobec tego np. Corel Cie zadowala?! - pracuje na nim aktualnie. Doceńmy pracę wszystkich autorów, przeciez ich prace nie muszą trafić na łamy symka, a mogą zostać rozesłane tylko zainteresowanym. Poza tym popieram słowa Nicolass'a z 13.02. Pamiętajcie, że jest to forum i każdy zgłasza m.in. swój projekt. Może to nie dotyczy założeń stricto symka, ale przecież każdy zarządza sam swoim kompem i ściąga tam co tylko zechce, nawet tekstury zrobione w Paincie, których założeniem często bywa uatrakcyjnienie póki co "swojego" symulatora...
--- Koniec cytatu ---

ABu:
To moze zeby nie bylo zamieszania wprowadzic w download
dzial pt. 'nieoficjalne' czy jakos tak. Oficjalny symek mialby
wtedy tekstury z blogoslawienstwem autorow, natomiast
wszystkie nieoficjalne dodatki sciagaloby sie na wlasne
ryzyko (zreszta, moze to dotyczyc nie tylko tekstur, ale tez
budynkow, pojazdow itp.). A moze wystarczy tylko mala
ikonka przy pliku do downloadu, informujaca o tym, czy
dodatek jest oficjalny, czy nie?

Nicolass:
Ja w poście http://www.eu07.eu.org/forum/viewtopic.php?t=812 proponuję coś innego, co rozwiązało by problemy nieoficjalnych dodatków. Proponuje sonde czy nie utworzyć nowego działu z ogłoszeniami o nowych nieoficjalnych dodatkach - "Dodatki"

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej