Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

źródła maszyny prośba...

<< < (3/3)

Grzegorz KK:
Chyba lepiej było załatwić sprawe między moderatorami/adminami :| tak jak prawisz akvin, jeszcze chwila a rozpęta się (burza postów) faktycznie. Czyli jak mam interpretować słowa kolegi queded?? o dowolnym rozpowszechnianiu "kodu na licencji GPl??." raczej nie brałbym "źródeł" do celów zarobkowych, Bo i po co takie rzeczy mnie nie bawią.

Krzysiek626:

--- Cytat: Grzegorz KK w 11 Kwietnia 2008, 19:43:22 ---Chyba lepiej było załatwić sprawe między moderatorami/adminami :| tak jak prawisz akvin, jeszcze chwila a rozpęta się (burza postów) faktycznie. Czyli jak mam interpretować słowa kolegi queded?? o dowolnym rozpowszechnianiu "kodu na licencji GPl??." raczej nie brałbym "źródeł" do celów zarobkowych, Bo i po co takie rzeczy mnie nie bawią.

--- Koniec cytatu ---
Tobie te źródła na nic. Nic sam z nimi nie zrobisz, dlatego cię nie bawi.
Zresztą nie o Ciebie tu chodzi. Ja szczerze wątpię w intencje i możliwości Twojego znajomego.
Po za tym najpierw trzeba udowodnić co się potrafi a później prosić o źródła.
Jak dotąd Twój spec nie zarejestrował się na forum a takich obiecanek parę już tu było. Skończyły się niczym. Takie jest moje zdanie. Do swojego zdania mają też prawo inni, więc słów Queueda komentować nie będę.

CT:
Zdania nie zmieniłem.
Żródła mają osoby, które wykazały swoja wiedzę publicznie.

Grzegorz KK chyba mylisz definicję moderatora lub źle interpretujesz wypowiedź Akvina.

Winger:
W pełni popieram Oliego. Kod jest dostepny, ale dla osob ktore z projektem maja cos wspolnego, sa nam ogolnie znane, wniosly cos w projekt, itp itd.
W skrocie: jesli komus zalezy to dostanie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej