Symulator EU07 (i nie tylko) > Screeny

Screeny z prac nad City Bus packiem

<< < (5/8) > >>

janek32:
Witam,
przedstawiam screeny Solarisa Urbino na modelu Jelcza M121. Pisze jeden post pod drugim, ale one dotyczą czego innego.

Wszystkie screeny zrobiłem na stacji Juhy na trasie W góry na Mazury.

RooteK:
TO urbino 15 ? Jeżeli tak, to powinno mieć 2 koła na tyle :) Trza model robić nowy

Żabek:

--- Cytat: janek32 w 18 Maja 2008, 20:50:26 ---Witam,
po dłuższej przerwie przedstawiam screeny Solarisa Urbino na modelu Jelcza M121.

--- Koniec cytatu ---

To ja przygotuje jamnika na modelu... tamary. Co Ty na to? Myslisz ze sie spodoba?
A tak na serio to (przepraszam za szczerosc) wez Ty sie chlopak puknik w glowe. /czesc postu zawierajaca wyrazy wulgarne i niecenzuralne/ Siadz na chwile i zastanow sie co robisz. Przeca to najmniejszego sensu nie ma...

janek32:
Witam,
to nie jest mojego autorstwa. To zrobił @marcepan, a ja tylko robię screeny (z bliska).

marcepan:
Witam,
   Przedewszystkim kolejny raz dziękuję @Janek32 za fatygę. Druga sprawa: wszelkie uwagi kierować do mnie ponieważ to ja jestem producentem tych tekstur więc dajcie spokój Jankowi. Kolego @GlowaWojtas: Istnieją Solarisy dwuosiowe i mozna je dosyć często spotkać np. w Warszawie. Uważam, że tekstury pasują całkiem nieźle pod model Jelcza. Pozdrawiam.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej