Symulator EU07 (i nie tylko) > Screeny

Screeny z prac nad City Bus packiem

<< < (4/8) > >>

eu07_304:

--- Cytat: marcepan w 10 Kwietnia 2008, 14:09:52 ---Niestety nie mogę podlecieć bliżej.
--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: eu07_304 w 07 Kwietnia 2008, 17:52:35 ---W 220204 była możliwość włączenia trybu "ghostview' poprzez niewybranie składu w start.exe .

--- Koniec cytatu ---

marcepan:
Witam, przepraszam, że tak rzadko się odzywam ale ostatnio nie mam czasu. Kolega @Janek32 zobowiązał się do zrobienia screenów z bliska.  Ja już tam grzebałem w notatnikach żeby to autobus stał blisko Ganza ale niestety do maja nie będę miał czasu na MaSzynę więc tylko czasem będę wpadał i pracował nad teksturami. Pozdrawiam.

janek32:
Witam,
tak jak napisał @marcepan umieszczam kilka screenów tego autobusu made in Hungary.

marcepan:
 Witam, przedewszystkim chciałem podziękować koledze @Janek32 za pomoc i myślę, że popróbujemy coś z innymi autobusami o ile się zgodzi. Mam nadzieję, że tekstury się podobają ponieważ włożyłem w nie dużo pracy. Planuję stworzyć jeszcze inne autobusy oraz te z reklamami (oczywiście MaSzyny). Pozdrawiam.

janek32:
Witam,
co do screenów, to na pewno jeszcze zrobię.
A, co do pierwszego screena, to jest z daleka, ale stwierdziłem, że tak będzie dobrze.
Jeszcze jakby ktoś pytał, co to za sceneria na pierwszych dwóch  screenach, to jest to trasa W góry na Mazury.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej