Autor Wątek:  SM42  (Przeczytany 3716 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline rafalborowski

• Otrzymane polubienia: 0
SM42
« dnia: 08 Lutego 2004, 18:44:19 »
Witam wszystkich. Jestem nowozarejestrowanym użytkownikiem konta na MaSzynie, aczkolwiek wiele razy przeglądałem zawartość i szczęsliwie od roku jeżdżę symulatorem EU07.

Mam jednak pewne pytanie, na które chciałbym otrzymać rzeczową i konkretną odpowiedź: jakie sa realne problemy zrobienia symulatora spalinówki SM42, a także możliwości odbywania manewrów wzmiankowaną lokomotywą?

Fajnie byłoby też dołożyć opcję wychodzenia z lokomotywy za pomoca jakiegoś klawisza, np "tab". Po wyjściu z lokomotywy sterowanie "hipkiem" ;) byłoby takie jak np. w grze "Max Payne".

To jest moja luźna uwaga, poza pytaniem, na odpowiedzi do którego mi bardzo zależy.

Dodam, że z "komputerów" jestem zielony i niestety nie pomogę niczego zrobić z rzeczy, za którymi optuję, mogę ewentualnie pomóc w inny sposób.

2 x Rp1
Rafał Ravajas Borowski

Offline McZapkie

• Zasłużony dla Symulatora
    • http://www.mczapkie.prv.pl
Re: SM42
« Odpowiedź #1 dnia: 09 Lutego 2004, 20:20:43 »
Cytat: "rafalborowski"

Mam jednak pewne pytanie, na które chciałbym otrzymać rzeczową i konkretną odpowiedź: jakie sa realne problemy zrobienia symulatora spalinówki SM42, a także możliwości odbywania manewrów wzmiankowaną lokomotywą?

Problemy sa takie, ze
a) nie ma kabiny
b) nie ma fizyki napedu spalinowo-elektrycznego

Co do wychodzenia itp to tez tego nie widze
w obecnej wersji.

Offline rafalborowski

Re: SM42
« Odpowiedź #2 dnia: 10 Lutego 2004, 13:28:24 »
[/quote]

Problemy sa takie, ze
a) nie ma kabiny