Symulator EU07 (i nie tylko) > Symulator

Refleksja nad MaSzyną - dodatki

<< < (5/5)

Krzysiek626:
@Iwan, nie uważam że robicie za mało. Mnie chodziło o to że jeśli jest wizja to trzeba ją egzekwować.
Jeśli wszyscy nie jesteśmy zadowoleni to czas na zmiany. Jeśli zmian nie można wprowadzić z powodu braku czasu, ludzi lub zwyczajnie chęci, to trzeba to jasno napisać. Inaczej co jakiś czas temat powróci i nic z tego nie będzie wynikać.
Po za tym jestem Wam wdzięczny za utrzymanie serwera i umożliwienie mi realizacji moich zainteresowań. Wierzę że nie jestem w tym osamotniony.
Co do BT to w tej chwili nie ma co testować. Te dodatki co się ukazują testujemy po za forum.
Badziewnych dodatków nie biorę do testowania, mam wrażenie że są wrzucane jak zgniłe jabłka do naszego koszyka.

nail_bomb:

--- Cytat: Mateu w 27 Marca 2008, 15:19:38 ---Ok panowie, ale idąc taką drogą nadal jeździlibyśmy starą EU07 z dwoma teksturami siódemek, i ciagnac na haku bipy jezdzilibysmy po trawie...
Nie znudziloby Wam sie to po 5 latach? Bo mi sie znudzilo po roku.

--- Koniec cytatu ---

Mateu, chodziło mi bardziej o to, żeby każda nowość była przynajmniej w minimalnym stopniu wydarzeniem  porównywalnym do tego, co mam w pamięci , a nie oto żeby stać w miejscu z dwoma teksturami itd.

iwan:

--- Cytat: Krzysiek626 w 27 Marca 2008, 21:09:09 ---@Iwan, nie uważam że robicie za mało. Mnie chodziło o to że jeśli jest wizja to trzeba ją egzekwować. Jeśli wszyscy nie jesteśmy zadowoleni to czas na zmiany. Jeśli zmian nie można wprowadzić z powodu braku czasu, ludzi lub zwyczajnie chęci, to trzeba to jasno napisać. Inaczej co jakiś czas temat powróci i nic z tego nie będzie wynikać.
--- Koniec cytatu ---

No ale kto moze te wizje egzekwowac. Czy ja moge komus mowic, co ma robic?
Czy ja autorowi danego dodatku moge nakazac, by wysylal go do sprawdzenia BT, a nie np wrzucal na imageschack i zapraszal do sciagania, majac gdzies jak to sie ma do reszty projektu?

--- Cytuj ---Co do BT to w tej chwili nie ma co testować. Te dodatki co się ukazują testujemy po za forum.
Badziewnych dodatków nie biorę do testowania, mam wrażenie że są wrzucane jak zgniłe jabłka do naszego koszyka.
--- Koniec cytatu ---

No ale takie testowanie poza forum do niczego nie prowadzi. To chodzi o to, zeby przetestowany dodatek (i to nie chodzi o sprawdzenie czy dziala, chodzi rowniez o to, zeby byl zgodny ze stdami - czyli np robimy wszystkie dodatki pod konkretna paczke calosciowa, pod konkretne exe, z dokladnym opisem co i jak nalezy zainstalowac, oraz jakie dodatkowe paczki sa wymagane przez dany dodatek). Chodzi o to, zeby user sciagnal calosciowke, sciagnal dodatek + wszystkie dodatki od ktorych on zalezy i zeby mu to dzialalo i nie pisal nam na forum, ze sie nie uruchamia, a potem okazuje sie, ze brakuje mu jakiegos katalogu... No i zeby to wszystko trzymalo jakis poziom.

Krzysiek626:
@Iwan, Ty i @Winger najwięcej macie do powiedzenia. Jeśli posiadacie wizję to pomysły należy wprowadzić czym prędzej.
Podejrzewam że chętnych do pomocy nie braknie, ja dziękuję za uwagę i życzę powodzenia Symkowi
i forum. Pozdrawiam.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej