Autor Wątek:  Wydzielone z "Brak umijętności z instalowaniem innych rzeczy"  (Przeczytany 1583 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ST44-003

• Zasłużony dla Symulatora
  • EU07-001
  • Otrzymane polubienia: 340
Sluchajcie, możemy zmontować taką paczke, tzn. zrobić mały update paczki Mariusza z działającymi lokami, żeby każdy mógł śmigać. W sumie, wyszła taka masa modeli od czasu jej wydania, więc chyba by można spróbować. Co wy na to?

Nie no... ja jestem za. Że też nikt wcześniej na to nie wpadł.
Wydzielam.
Akvin
« Ostatnia zmiana: 25 Marca 2008, 12:04:07 wysłana przez Akvin »

Offline Krzysiek626

• EXIT
    • Krzysiek626
  • Otrzymane polubienia: 445
Wydzielone z "Brak umijętności z instalowaniem innych rzeczy"
« Odpowiedź #1 dnia: 25 Marca 2008, 11:44:21 »
Tak też myślę że powinien Symulator się rozwijać. Michu46 dziękuje przynajmniej za chęci, ale jak mamy te same paczki to nie dziękuje.
Słusznie myślisz. Paczka całościowa jest właśnie pomyślana dla ludzi którzy nie mają zielonego pojęcia jak instalować dodatki. Taka paczka bez kłopotów kopiuje sie na dysk i mozna pojeździć.
Jeśli ktoś chce więcej, niestety musi się zaznajomić bliżej z symulatorem od strony plików i katalogów. Bez tego nie można się obejść. Z tego wynika że w raz z rozwojem symulatora rozwijają się także jego użytkownicy.
Tak na prawdę nie można wysłać płyty która zawiera wszystko, taka nie płyta nie istnieje.
Pozostaje pozostać cierpliwym i poczekać na paczkę całościową - być może kiedyś ktoś to pozbiera, luba samemu zacząć grzebać w plikach i nauczyć się instalowania nowych dodatków.
@ST44-001, w rzeczy samej właśnie o to chodzi. Tylko które dodatki i z jakiego powodu mają trafić do paczki. Kto polikwiduje błędy zauważone dotychczas w taborze? Jakie exe? Kto ma zmontować paczkę? Kto przetestuje paczkę? Mam wiele innych pytań, ale odsyłam do odpowiednich wątków bo temat nie jest nowy.
« Ostatnia zmiana: 25 Marca 2008, 11:45:55 wysłana przez Krzysiek626 »

Offline ST44-003

• EU07-001
  • Otrzymane polubienia: 340
Wydzielone z "Brak umijętności z instalowaniem innych rzeczy"
« Odpowiedź #2 dnia: 25 Marca 2008, 12:01:39 »
Krzyśku, ale nie rozumiem jakie błędy w taborze? Co masz na myśli?

Tylko które dodatki i z jakiego powodu mają trafić do paczki.
Myślę że wszystkie te które mają kabiny.

Kto polikwiduje błędy zauważone dotychczas w taborze?
Ja tam błędów nie dostrzegam. ;)

Jakie exe?
Myślę że najnowsze czyli to z dizel paka. Możemy w sumie jeszcze poczekać na exe które mister Q na skrenach prezentuje :)

Kto ma zmontować paczkę?
Myślę że każdy bardziej zaawansowany MaSzynomaniak ma na swoim kompie dobrze działającego symka. U mnie prawie wszystkie trasy działają, o taborze nie wspominając :)

Kto przetestuje paczkę?
Myślę że Betatesterzy mogli by się tym zająć :)

Spróbować nie zaszkodzi a i ciekawe i śmieszne doświadczenie z tego będzie :)