Autor Wątek:  SPT-Symulator Pojazdów Treakcyjnych Aktualności!!!!!!!DO MODERATORóW  (Przeczytany 2988 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline dorian_pl

• ZbanowanyZbanowany
  • Otrzymane polubienia: 0
Witam!
Mam pytanie do moderatorów tylko prosił bym o wypowiedz szczerą kiedy albo czy wogóle oczywiście nie chce terminu bo nikt tego dokładnie nie wie ale jakiekolwiek informacje odnośnie projektu może jakoś pomóc trzeba albo coś :) Bardzo proszę o odpowiedz bo naprawdę szkoda aby taki projekt upadł ???
Pozdrawiam!

Nie wiem skąd moderatorzy mieliby posiadać taką wiedzę? Poszukaj w goglach znaczenie słowa moderator forum(i jego funkcje). Jedną funkcje już będziesz znał, że jeżeli rozkręcasz aż tak poważny temat należy wykazać się również powagą wypowiedzi. Pisząc że chciałbyś pomóc to trzeba było napisać w czym jesteś dobry. Tak jak w temacie moderatorzy Ci tu nie pomogą. Przenoszę na bocznicę.
 W ogóle to marny wątek jak na początek.
Mod By Żuk
« Ostatnia zmiana: 20 Marca 2008, 15:32:47 wysłana przez Żuk »

Offline Mihau

• Grafika - brak ciągnie z procka
  • Otrzymane polubienia: 18
Odp: SPT-Symulator Pojazdów Treakcyjnych Aktualności!!!!!!!DO MODERATORóW
« Odpowiedź #1 dnia: 20 Marca 2008, 13:23:20 »
LOL...do moderatorów...jeszcze większy LOL.
Strażak-ratownik, kierowca OSP Susz

Offline Marcin1992

• Nokia Modder
    • Modyfikacje telefonów Nokia - www.NokiaHacking.pl
« Odpowiedź #2 dnia: 20 Marca 2008, 13:25:15 »
Moderatorzy pewnie przeniosą to na bocznicę.

Kolego, nikt nie wie (nawet Moderatorzy) kiedy ukaże się SPT.

Teraz symulator znajduje się w wersji rozwojowej.

Offline Krzysiek626

• Zasłużony dla Symulatora
  • EXIT
    • Krzysiek626
  • Otrzymane polubienia: 445
« Odpowiedź #3 dnia: 20 Marca 2008, 13:25:37 »
Witam!
Mam pytanie do moderatorów tylko prosił bym o wypowiedz szczerą kiedy albo czy wogóle oczywiście nie chce terminu bo nikt tego dokładnie nie wie ale jakiekolwiek informacje odnośnie projektu może jakoś pomóc trzeba albo coś :) Bardzo proszę o odpowiedz bo naprawdę szkoda aby taki projekt upadł ???
Pozdrawiam!
My już dobrze znamy kto to jest, a lol przedni.

Offline EP07-1057

« Odpowiedź #4 dnia: 20 Marca 2008, 13:34:49 »
Witam!
Pozdrawiam!

eh gościu

Masz racje tego nikt nie wie, pomoc zawsze jest potrzebna ale z tym musisz się zgłosić do twórców SPT.
K:83261 Odjazd M:Pan będzie łaskawy spojrzeć na semafor K:Osobówka zasłania pytałem czy wolny pan nie odpowiedział, M:Pan nie pytał tylko gadał odjazd! K: Ja nie wiem co to się dzisiaj z tym radiem u wszystkich dzieje...

Offline mk1992

« Odpowiedź #5 dnia: 20 Marca 2008, 13:42:23 »
Ale po co? Znając życie on się na tym nie zna. Takie bezsensowne lanie wody. Ostatnio zauważyłem mnóstwo nowych użytkowników, którzy pisząc swoje pierwsze posty dostają ostrzeżenia. To jakaś choroba jest chyba...

Offline EP07-1057

« Odpowiedź #6 dnia: 20 Marca 2008, 13:55:47 »
Ale po co? Znając życie on się na tym nie zna. Takie bezsensowne lanie wody. Ostatnio zauważyłem mnóstwo nowych użytkowników, którzy pisząc swoje pierwsze posty dostają ostrzeżenia. To jakaś choroba jest chyba...

Też podejrzewam że wiele by nie pomógł bo by od razu powiedział w czym mógłby, a sam nie wie w czym. Zastanawiam się nad tym czy nie można zablokować funkcji rejestracji nowych użytkowników. Ani nie przeczytają regulaminu, ani nie użyją szukajki a tu takie podstawowe: gdzie mogę znaleźć to.., skąd mogę ściągnąć to.., trasa mi nie działa... jak już akceptujecie regulamin forum to go przynajmneij przeczytajcie... ze zrozumieniem.
K:83261 Odjazd M:Pan będzie łaskawy spojrzeć na semafor K:Osobówka zasłania pytałem czy wolny pan nie odpowiedział, M:Pan nie pytał tylko gadał odjazd! K: Ja nie wiem co to się dzisiaj z tym radiem u wszystkich dzieje...

Offline Mihau

• Grafika - brak ciągnie z procka
  • Otrzymane polubienia: 18
« Odpowiedź #7 dnia: 20 Marca 2008, 13:58:27 »
Panowie...dośc zbędnych komentarzy  :-X.
Moderatorze...czyń swoją powinność...
Strażak-ratownik, kierowca OSP Susz