Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

Tekstura ST44-1203

(1/3) > >>

kolejarz LHS:
Bry.

Milosz (pol102)  presents ST44 po NG w Pesie - ST44-1203

Wpis do scn:   node -1 0 ST44-1203 dynamic PKP\ST44_new ST44-1203.tga st44 0.0 headdriver 3 0 enddynamic

Link:  http://milosz.nastawnia.org/milosz/na_testach/st44-1203.rar

Jest to pierwsza tekstura Miłosza ;)

Pozdro od autora który ma niestety bana i odemnie :)

Patrykos:
Bez screena nie oceniamy :)

EU05:
Zdjęcia w słońcu mogą być, jeśli wymaże się cienie oraz poprawi kolory, tak by nie było widać efektu światła słonecznego. Tutaj mamy i zmienioną przez słońce barwę i cienie.

Dalej - zostawianie otwartych drzwi na teksturze to też nie jest według mnie dobry pomysł, ale to może być moja subiektywna opinia, więc tym się nie sugeruj.

A na koniec: rozmiar tekstury - tekstura w 2048x2048 waży prawie 15 MB! Nie ma potrzeby tak obciążać pamięci, zmiana do 1024x1024 nie zaszkodzi jakości. A w dodatku, jeśli zdjęcia boku są rozmazane, tak jak tutaj...

No i na koniec - czemu tekstury czołownic, zderzaków z boku, tych skrzyń pod spodem (zapewne akumulatorów, choć budowy ST44 nie znam) i wiele innych nie zostało ruszonych?

Nie jestem zachwycony.

kgb:
Oto screen:

Zgadzam się z @eu05 co do tych otwartych drzwi, a po nad to znalazłem elementy które nie zostały dopracowane:

1.Biały jest hak
2.Zderzaki też są w nieprawidłowym kolorze

A co do wielkości tekstury to nie widze w tym żadnej wady wręcz przeciwnie zalete:jest bardzo dobra jakość.

Kozi:
Swiatła nie takie jak potrzeba. Ale to wina modelu. Pozatym to zupelnie niezgodne z rzeczywistością.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej