Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Nowy Autosan H9
Pit:
Przerobilem Autosana H9-21. Ma nowe koła i tekstury.
Do pobrania tutaj: http://pit.eu07.prv.pl/H9.ZIP
Mozna ich teraz powstawiac do kilku tras :)
Teraz czas na PR110D i na dokonczenie tekstur PR110.
Pit:
Fajnieby bylo, gdyby ktos mi sfocil Jelcza PR110 miejskiego (marzeniem by był czerwono-kremowy z małą iloscia naklejek), L11 - podmiejski dwudrzwiowy, no i PR110D - typowy PKS'owski i turystyczny.
Chetnie przyjme nawet pojedyncze zdjecia, wazne zeby byly pod malym katem. Jesli chodzi o PR110D to wystarczy prawy bok, przod i tyl.
Te same czesci Autosana H9 tez by sie przydaly, zawsze to by wiecej kolorow bylo.
Jak ktos nie ma cyfry, to moze poszuka w necie, na roznych stronach mozna znalesc czasme fotki nadajace sie na tekstury.
Tutaj screen modelu PR110D, niestety nie mam w co go ubrac :)
holo_b:
ja tam bym to namalował raczej. ale to jest moje zdanie i większość się pewnie z nim nie zgadza (bo kiedyś dostałem już burę za próbę wprowadzenia "malowanek")
bve2:
takich zdjęć poszukaj na stronie http://transport.amsnet.pl[/url]
Inter City:
--- Cytat: "Pit" ---Fajnieby bylo, gdyby ktos mi sfocil Jelcza PR110 miejskiego (marzeniem by był czerwono-kremowy z małą iloscia naklejek), L11 - podmiejski dwudrzwiowy, no i PR110D - typowy PKS'owski i turystyczny.
Chetnie przyjme nawet pojedyncze zdjecia, wazne zeby byly pod malym katem. Jesli chodzi o PR110D to wystarczy prawy bok, przod i tyl.
Te same czesci Autosana H9 tez by sie przydaly, zawsze to by wiecej kolorow bylo.
Jak ktos nie ma cyfry, to moze poszuka w necie, na roznych stronach mozna znalesc czasme fotki nadajace sie na tekstury.
--- Koniec cytatu ---
Peery jeżdża jeszcze w Kaliszu. Gdybym wiedzial to bym zrobil im foty i zeskanowal je i dal Ci ale teraz to jest musztarda po obiedzie bo ja wlasnie wrocilem do Szczecina w ktorym PR110M już wycofali. Tak swoją drogą to Kaliskie mają fajne malowanie takie żółto niebieskie :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej