Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Nowości taborowe by Sakorius - Profeta - Sigman - Hunter
Patrykos:
Ładnie się prezentuje, ja mam takie pytanko, czy drzwi będą jakoś sterowane (podobnie jak okna w kabinie SU46)?
Żuk:
Sławku podnieś trochę wyżej urządzenie z dźwignią syreny pneumatycznej, czuwaka i syreny elektrycznej, która znajduje się zarówno po stronie m-sty jak i pomocnika.
mechatronik:
--- Cytat: Żuk w 19 Maja 2008, 18:16:19 ---Sławku podnieś trochę wyżej urządzenie z dźwignią syreny pneumatycznej, czuwaka i syreny elektrycznej, która znajduje się zarówno po stronie m-sty jak i pomocnika.
--- Koniec cytatu ---
Tak przy okazji, przydałoby się też zabudować dolną część dźwigni syreny tak jak jest w elektrowozach (taka prostopadłościenna nadbudówka z zaokrąglonymi krawędziami z której wystaje) :).
ps tu masz umiejscowienie dźwigni i jej "zabudowanie" :
http://pl.youtube.com/watch?v=TytGTab9NjQ może się przyda :).
Pozdrawiam.
AIR:
jak już się "chwalicie" screenami to chętnie bym zobaczył na jakim etapie jest kabina do EU07 :)
SP47-001:
Ja mam pytanie co do oteksturowania czołownic SM42. Czy będzie możliwość nałożenia dokładnej tekstury czy tylko koloru jakiegoś ?
Bo fajnie by było zrobić teksturę stonki w malowaniu, od którego wzięło się to przezwisko. Na daną chwilę trudno czołownicę "pomalować" we właściwy wzór, co domyślam się jest związane z rozmieszczeniem tekstury na loku.
Pozdrawiam.
P.S. Czy przewidywana jest wersja stonki z okrągłymi zderzakami i bez górnego reflektora (ta najstarsza) ?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej