Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Nowości taborowe by Sakorius - Profeta - Sigman - Hunter

<< < (15/64) > >>

Patrykos:
Ładnie się prezentuje, ja mam takie pytanko, czy drzwi będą jakoś sterowane (podobnie jak okna w kabinie SU46)?

Żuk:
Sławku podnieś trochę wyżej urządzenie z dźwignią syreny pneumatycznej, czuwaka i syreny elektrycznej, która znajduje się zarówno po stronie m-sty jak i pomocnika.

mechatronik:

--- Cytat: Żuk w 19 Maja 2008, 18:16:19 ---Sławku podnieś trochę wyżej urządzenie z dźwignią syreny pneumatycznej, czuwaka i syreny elektrycznej, która znajduje się zarówno po stronie m-sty jak i pomocnika.

--- Koniec cytatu ---

Tak przy okazji, przydałoby się też zabudować dolną część dźwigni syreny tak jak jest w elektrowozach (taka prostopadłościenna nadbudówka z zaokrąglonymi krawędziami z której wystaje) :).
ps tu masz umiejscowienie dźwigni i jej "zabudowanie" :
http://pl.youtube.com/watch?v=TytGTab9NjQ  może się przyda :).

Pozdrawiam.

AIR:
jak już się "chwalicie" screenami to chętnie bym zobaczył na jakim etapie jest kabina do EU07 :)

SP47-001:
Ja mam pytanie co do oteksturowania czołownic SM42. Czy będzie możliwość nałożenia dokładnej tekstury czy tylko koloru jakiegoś ?
Bo fajnie by było zrobić teksturę stonki w malowaniu, od którego wzięło się to przezwisko. Na daną chwilę trudno czołownicę "pomalować" we właściwy wzór, co domyślam się jest związane z rozmieszczeniem tekstury na loku.

Pozdrawiam.

P.S. Czy przewidywana jest wersja stonki z okrągłymi zderzakami i bez górnego reflektora (ta najstarsza) ?         

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej