Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Nowości taborowe by Sakorius - Profeta - Sigman - Hunter
Monczan_SP32:
Profeta, dobra robota... Jeszcze się taki nie urodził, co by wszystkim dogodził, więc każdy będzie miał jakieś grymasy ;-) Ja nie mam zastrzeżeń.
Profeta:
--- Cytat: ST44-003 w 15 Marca 2009, 23:18:18 ---Nie podobają mi się te tekstury "wcisków" i grzybków od odluźniacza, CA/SHP etc.
--- Koniec cytatu ---
Zrobisz sobie lepsze...
--- Cytat: ST44-003 w 15 Marca 2009, 23:18:18 ---
Dodatkowo czarne obręcze wokół wcisków powinny mieć bardziej zaokrąglone brzegi mi się wydaje
--- Koniec cytatu ---
Hehehe, to już potraktuję jako żart :)
--- Cytat: ST44-003 w 15 Marca 2009, 23:18:18 ---
P.S. Strzałka wskazująca pozycję nastawnika powinna być pozioma ;]
--- Koniec cytatu ---
Teraz jest pionowa?
Dobranoc...
MKaczy:
Witam.
Faktem jest to, iż ostatnio zadko mnie tutaj widać, ale tym razem muszę zabrac głos, chyba pierwszy i ostatni raz w takiej sprawie. Zacznę tak:
Ludzie? Czy Wy powariowaliście?
--- Cytat: ST44-003 w 15 Marca 2009, 23:18:18 ---Nie podobają mi się te tekstury "wcisków" i grzybków od odluźniacza, CA/SHP etc. Dodatkowo czarne obręcze wokół wcisków powinny mieć bardziej zaokrąglone brzegi mi się wydaje, oraz zawysoko jest ustawiona podstawka PSR (w rzeczywistości jest cieniutka, tutaj gruba...
P.S. Strzałka wskazująca pozycję nastawnika powinna być pozioma ;]
--- Koniec cytatu ---
Jeśli coś Ci się nie podoba, a jest to nieistotny szczegół, to czyj to problem?
A To to juz przegiecie roku chyba:
--- Cytat: Paweł Grzejszczak w 14 Marca 2009, 18:41:03 ---Jest może w planach poprawienie modeli hebelków ?
--- Koniec cytatu ---
Czy aż tak istotne są owe hebelki? Przecież podczas jazdy i tak ich nie widzisz... Ale spoko, pamietam jeden Twój temat o hebelkach... Szkoda słów, i znów się nie mogę przestać smiać xD :)
Panowie, proszę Was, nie przesadzajmy z dokładnoscią, każdy by juz chciał posmigac z nową kabina, ale jednak każdy też woła "poprawić to, poprawić tamto" zważywszy ze są to, za przeproszeniem, malutkie pierdoły... Nie patrzcie na szczegóły, tylko na całokształt.
Mam nadzieje ze post nie zostanie zle odebrany, cel był w dobrej mierze.
Pozdrawiam, dobranoc.
Ps.: A co do kabiny, to chyba jasne ze bije o głowe poprzednią (a nawet tą nie publiczną) :)
Monczan_SP32:
Jest po prostu elegancko teraz. I tak najważniejsza jest fizyka w symulatorze.
Narzekającym na szczególiki proponuję wstawić sobie foto kabiny jak w MSTS'ie...
Charlie89:
No Mkaczy, wreszcie ktoś się sensownie wypowiedział. Mnie osobiście dziwi postawa Profety bo jeszcze rok temu takie uwagi były ucięte jako "koncert życzeń" i natychmiast wysłane na bocznice. Trochę luzu i już zaczynają się życzenia: popraw to, popraw tamto, ehh ludzie dawno temu był taki program w tv: "Adam Słodowy i Zrób to sam" i chyba rozumiecie przesłanie.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej