Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Nowości taborowe by Sakorius - Profeta - Sigman - Hunter

<< < (43/64) > >>

RooteK:
Robiłem kiedyś nowy model hebelka. Mogę udostępnić jakby trzeba było :)

mechatronik:
Witam ponownie :).

@Profeta, chyba małe zakłócenia były na kanale bo nie udało mi się czytelnie przekazać tego co chciałem :).

Odnośnie koła nastawnika to chodziło mi o to, że kształt tej "podstawki" (czy jak to tam się zwie) nie "wypełnia" prawidłowo przestrzeni wewnątrz skali. Bardziej obrazowo ująłem to na rysunku w załączniku.
Tam gdzie oznaczyłem żółtymi kreskami, materiał podstawki powinien schodzić lekkim łukiem w stronę skali (pi * drzwi tak jak oznaczyłem na czerwono). Dodatkowo tak jak wspomniał @BLAcKboY strzałka wskazująca powinna zachodzić lekko na skalę.
Odnośnie kranu hamulca, wszystko zostało wyjaśnione. Być może przez to, że pokrętło jest innej barwy wydało mi się za duże, z resztą mniejsza o to. Tak jak z napisałeś:

--- Cytuj ---Cały model Oerlikona to świetna robota @Kudłacza, wykonana według planów, więc wygląda jak należy
--- Koniec cytatu ---
Co do kontrolek to sprawa również wyjaśniona :).
Nic tylko czekać na jazdę próbną ;).

EDIT
Ten hebelek @RooteK to najnowsza wersja tych najstarszych Z i Zp1 z gładką dźwigną (pozbawioną żłobień).

Pozdrawiam.

Profeta:
Więc o to wcięcie w talii Ci chodzi ;). W końcu się rozumiemy...
Hebelki zostawię takie jakie są, bo jak dla mnie to byłoby już wchodzenie w niepotrzebne pierdółki. Niemniej RooteK podeślij na PW linka do Twoich hebelków tak na wszelki wypadek. Może jednak ku rozpaczy wielu postanowię postawić na jakość, a nie na wydajność.
Do wykonania pozostało jeszcze kilka(naście?) odmian kabiny. Im dłużej będę grzebać w detalach tym bardziej oddala się perspektywa Waszych jazd w nowej kabinie. Proponuję mieć to na uwadze :)
Pozdrawiam!

intel:
Mam pytanie apropo wagi tych paczek, ile będzie ważył np: Elektro Pack?

Jak już będzie wydane, wówczas się dowiesz ile zajmuje. Zbędne są takie pytania, broń Cię i innych od zadawania w stylu "kiedy zostanie wydane".
/ Żuk

MuNiO:
Profeta kabiny można wypuszczać stopniowo, w ramach różnych modernizacji kolejne.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej