Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

3E-100

<< < (6/9) > >>

gruha_EU:
Ostatnio jak byłem w Gliwicach, coś koło połowy sierpnia to stał na hali.

Sawi:
Oki dzięki za szybką odp. @Squash owszem, ta tekstura jest użyta w tej kabince, ale jest niskiej jakości i chciałbym wykonać lepszą. Jednak jak nie będę miał z czego spróbuję coś z nią pokombinować.

Ryszard-san:
Witam, stoi jeszcze w Newagu, będzie jeździła z inną przetwornicą statyczną.
Te mierniki w kabinie jak na moje wrażenie są za duże (oryginalne mają  wielkość boku paczki papierosów ), a i kierat jest z cienkola.

Sawi:
Witaj. Dziękuję za potwierdzoną informacje. W związku z tym mam pytanko, czy byłaby szansa na jakieś zdjęcia? Bardzo mnie cieszy, że wreszcie się za nią zabrano. Pzdr.
EDIT:
A nie jest przypadkiem tak iż w kabinie A jest kierat z cienkola, a w B ten z logiem Orlenu? Z fotek, które posiadam tak by wynikało. Jednak pewny nie jestem, dlatego wolę się upewnić.

selsyn:
Z całym szacunkiem dla twórców za ich zapał i poświęcony czas, ale ile jeszcze chcecie jechać na "odgrzewanych kotletach"? Temu symulatorowi potrzeba nowych modeli jak rybie wody, bo inaczej tworzycie symulator muzeum. Co komu po modelu, którego już nikt nie eksploatuje? Może by tak wysiłki przekierować jednak na bardziej współczesne pojazdy szynowe, bo w chwili obecnej nie ma ani jednego. A jeżeli już administracja ma parcie na stare, to małe są szanse na rozwój tego projektu. Dziś, oprócz tego że coś jest darmowe, musi być chociaż trochę współczesne i atrakcyjne.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej