Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Krzyżowa2 EP07 + dodana misja ST44
Ra:
Musiałby z bardzo starej wersji, bo nowsze sprawdzają, czy plik rozkładu ("timetable") istnieje i jeśli nie ma, to jest zamieniany na "none" i błąd typu "Cannot load timetable file ex6435:" po prostu nie może wystąpić.
A jeśli plik tymczasowy jest nieprawidłowo tworzony, to proszę mi pisać o tym.
mechatronik:
Mnie też kiedyś występował podobny błąd z plikiem "timetable" z tym, że pojawiało się okienko informujące, że go nie ma lub nie można go załadować (dokładnie nie pamiętam), i po potwierdzeniu z mojej strony "enterem" symek wczytywał się dalej poprawnie.
ps Uruchamiałem Symka poprzez starter @RA.
ST44-003:
Po poprawieniu wagonów 2251 i wpisu dla EP08 wywala mi tylko eventy. Daje ok i wszystko idzie zgodnie z planem. No może nie wszystko. EPosia władowyje się w byczka 80x którego mijam za drugą stacją.
EDIT: Zapomniałem wspomnieć, że z początku krzyżowa2 u mnie nie miała żadnego otoczenia, tzn. nie było trawy, domków, trakcji itd. tylko samo torowisko. Skopiowałem więc pliki z krzyżowej (prócz eventów) do folderu krzyżowa2 i miałem otoczenie. Tyle że wyniknął pewien błąd. Otóż tam gdzie jest skłąd z EP07-522 do następnej stacji trakcja i torowisko a także otoczenie nie współgrają ze sobą. Popatrzcie na <<SKRENY>>. Powiedzcie mi czy ta wersja czyli krzyżowa2 miała przewidziane otoczenie? Czy to może mój błąd?
Rozi:
--- Cytat: ST44-003 w 04 Lutego 2008, 21:50:46 ---Po poprawieniu wagonów 2251 i wpisu dla EP08 wywala mi tylko eventy.
--- Koniec cytatu ---
Ja wpisów EP08 nie zmieniałem. Zmieniłem tylko ET42 na ET22, bo ET42 jechał 3 km/h.
Co do otoczenia, to u mnie jest od początku i drzewa nie rosną na torach (kilka razy przejechał pociąg i je zmiótł).
ST44-003:
Mnie jednak ciekawi to http://picasaweb.google.com/Gagarek/BDyWKrzyOwie2/photo#5163253602787999410
Jak to poprawić??
Nawigacja
Idź do wersji pełnej