Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić
Szukam chętnych do pomocy przy aktualizacji paczki Mariusz/Defiler
Class66:
Materiał do obróbki w linkach poniżej. Naprawione kola i wykasowane smugi.
Paczka1
Paczka2
Paczka3
Paczka4
Paczka5
Paczka6
Program do rozpakowania paczek znajdziecie TUTAJ
Potrzebuję kogoś kto zajmie się wpisami do obecnych scenerii t.z.n. dostosuje je do nowych nazw poszczególnych katalogów (struktura w tym pliku). Nie proponowałbym gruntownych zmian składów a tylko użycie nowszych tekstur/modeli. Wpisy do pojazdów które można prowadzić znajdują się tutaj
Chętnych do współpracy prosze o kontakt e-mail lub na GG. Dziękuję!
Ra:
A co poprawiłeś w tej paczce, oprócz dodania taboru?
Class66:
Głównie strukturę katalogów i nazwy plików mmd/chk (tak aby się jedno z drugim nie gryzło np. EN57 i ED72). Dorzuciłem nowe fizyki i fizyki których brakowało w starej paczce. Jeśli chodzi o poprawę modeli i fizyki to już nie do mnie. Robię co potrafię i na co mam czas.
Ajusto:
A co ze sceneriami? Czy Drawinowo i inne scenerie działają poprawnie?
Krzysiek626:
--- Cytat: Ajusto w 11 Stycznia 2008, 20:28:20 ---A co ze sceneriami? Czy Drawinowo i inne scenerie działają poprawnie?
--- Koniec cytatu ---
Ja zrozumiałem że modernizacja paczki ma dotyczyć tylko taboru.
Czyli zestaw scenerii jest taki jak do tej pory..
Zaciekawiony zawartością, pobrałem wszystkie paczki.
Sporo plików jest uszkodzonych.
--- Kod: ---! H:\paczki\paczka1.part01.rar: Błąd CRC w paczka1\dynamic\PKP\lgjs\load_fransmaas.bmp. Plik jest uszkodzony
! H:\paczki\paczka1.part01.rar: Błąd CRC w paczka1\dynamic\PKP\ET21\laminat_pilśnia.bmp. Plik jest uszkodzony
! H:\paczki\paczka1.part02.rar: Błąd CRC w paczka1\dynamic\PKP\WM15\wm15-322.bmp. Plik jest uszkodzony
! H:\paczki\paczka1.part02.rar: Błąd CRC w paczka1\dynamic\PKP\EU05\EU05_2.bmp. Plik jest uszkodzony
! H:\paczki\paczka1.part02.rar: Błąd CRC w paczka1\dynamic\PKP\gbs\gbs03.tga. Plik jest uszkodzony
! H:\paczki\paczka1.part02.rar: Błąd CRC w paczka1\dynamic\PKP\gbs\wozek.tga. Plik jest uszkodzony
! H:\paczki\paczka1.part02.rar: Błąd CRC w paczka1\dynamic\PKP\ET40\et40-17-a.bmp. Plik jest uszkodzony
! H:\paczki\paczka1.part02.rar: Nagłówek pliku "???" jest uszkodzony
--- Koniec kodu ---
To jest tylko malutka część błędów.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej