Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

DizelPack "Tryptyk" [SM42 ST44 SU46]

<< < (23/31) > >>

Rozi:

--- Cytat: El Driver w 07 Stycznia 2008, 13:16:31 ---Kurde, no nie wytrzymam. Pulpit do gagara jest nie wykończony i jest w niem jeden poważny błąd.

Raz: nie ma tarczy i strzałki pod nastawnikiem (ponumerowanej wg pozycji nastawnika). Brakuje kilku plakietek z podpisami pod przełącznikami i wskaźnikami.
Dwa: amperomierze - w miejscu kiloamperomierza obwodu głównego ma być amperomierz ładowania baterii, a wspomniany miernik obwodu głównego ma być po prawej stronie kilowoltomierza obwodu głównego.

Podstawienie pod rozruch głosu rozruchu stonki jakoś przeboleje:/

--- Koniec cytatu ---

Jak byś chciał, to ja zrobiłem marne dźwięki du SU46, link:

http://eu07.pl/forum/index.php/topic,7195.0.html

EP08_015:
Sprawdzcie czy chodzi na tym sm03 i sn61. U mnie sie wykrzacza na fizyce sm03 :(

adsim:
U mnie SN61 chodzi bez zarzutu. Za to SM03 też mi nie działała. Przyczyną była fizyka @ET22_RULZ. Jak wrzuciłem starą, to wszystko było ok.

EP08_015:
Tyle ze exe kursa łyka fizyke esemki 03 a youbaja juz nie.

pozdze:
Właśnie sobie testuje to exe.
Lista błędów na które szczególnie chciałbym aby zwrócono uwagę przy ewentualnych poprawkach(będzie uzupełniana w miarę testów).
1. Wywala dziwne błędy na mojej scenerii typu ,że składy są na nieposklejanych torach ,że nie ma jakiś zdefiniowanych eventów.Jednym słowem mówiąc zachowuje sie jakby miało błędy,zresztą autor o tym pisał w pierwszym wątku,wiec Ameryki nie odkryłem.Inne exeki na tej scenerii nic nie wykrywają.

2 AI nie potrafi sie odczepić od składu  na komendę :  Shunt 0 0

To na razie tyle.

I jeszcze:

3. Znaczny spadek FPS .Wystepuje u was też?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej