Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

Kabina EU07.

<< < (10/14) > >>

Poscikk:
Odpalasz zapisywanie informacji do pliku, odpalasz log.txt, szukasz gdzie masz failed i wiesz wtedy jakiej tekstury Ci brakuje.

Sigman:
Dziwne

Już samo zaznaczenie opcji o zapisywaniu logu pomogło. Wczytała się tekstura i wszystkie inne, które wcześniej się nie wczytywały. Kiedy wyłączyłem opcję zapisu logu znowu się nie wczytują. Te tekstury wchodzą TYLKO wtedy, gdy jest zapisywany log, inaczej nie.

Jaja.
Paranoja.
Bez sensu.

P.S.
Nie da się tak zrobić, zeby te tekstury wczytywały się kiedy nie jest zapisywany log?

kkic:
Witam serdecznie

Czy mógłbym prosić o udostępnienie lub wskazanie źródła do update'a ET41 oraz brakujących dźwięków, ponieważ link na speedyshare podany w pierwszym poście niniejszego tematu wygasł, a wskazany niżej alternatywny serwer ziemowitdtp nie odpowiada?

Z góry dzięki

dol:
U mnie niby wszystko ok, jednak mimo tego, że zapisuje przebieg uruchamiania do pliku i po jego sprawdzeniu wszystkie tekstury ładują się teoretycznie bez problemu, jednak brakuje tekstury ramek wokół lampek, są zwyczajnie białe. Zaznaczam, że kabinkę ściągnąłem dopiero dzisiaj :) może ktoś zna przyczynę? Bo niby nic ale jednak trochę razi :(

Kawu:

--- Cytat: dol w 17 Czerwca 2008, 20:18:45 ---U mnie niby wszystko ok, jednak mimo tego, że zapisuje przebieg uruchamiania do pliku i po jego sprawdzeniu wszystkie tekstury ładują się teoretycznie bez problemu, jednak brakuje tekstury ramek wokół lampek, są zwyczajnie białe. Zaznaczam, że kabinkę ściągnąłem dopiero dzisiaj :) może ktoś zna przyczynę? Bo niby nic ale jednak trochę razi :(

--- Koniec cytatu ---

U mnie sprawę załatwiła zmiana wymiarów tekstury ramek (obwodka.bmp) na wielokrotność liczby 2 (np. 64x64).

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej