Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
Kabina EU07.
Dolmio89:
Na screenach widać że kolumna nastawnika jest szara, u mnie jest biała, tak samo jak te obramowania ramek, skoro nie tylko ja mam taki problem to pewnie czegoś jednak w paczce brakuje.
Ajusto:
Wszystko powinno być w paczce. Jeśli już zainstalowaną masz paczkę EU07v2 to zamień folder EU074E i wszystko powinno grać. Ja ściągnąłem paczkę z tego linku co zamieściłem, usunąłem swoją EU074E, na nowo skopiowałem paczkę i wszystko u mnie działa. Kabina najlepiej działa na exe KURS'a90. Jeszcze wszystko dokładnie posprawdzam i dam dobrą paczkę.
Krzysiek626:
--- Cytuj ---Jeśli już zainstalowaną masz paczkę EU07v2 to zamień folder EU074E i wszystko powinno grać.
--- Koniec cytatu ---
Nie bardzo wiem co masz na myśli, co to znaczy zamień? Nie wytłumaczyłeś tego należycie.
--- Cytuj ---Ja ściągnąłem paczkę z tego linku co zamieściłem, usunąłem swoją EU074E, na nowo skopiowałem paczkę i wszystko u mnie działa.
--- Koniec cytatu ---
Tu też jakoś mętnie napisałeś.
--- Cytuj ---Kabina najlepiej działa na exe KURS'a90.
--- Koniec cytatu ---
Co to znaczy? Co nie działa, lub źle działa pod exe @kursa?
Może należało zrobić kompletny folder lokomotywy z kabiną, modelem pudła i teksturami, nie byłoby zamieszania.
Ajusto:
Zmodyfikowałem mój pierwszy post na tej stronie. /\
|
|
Sigman:
Witam
Czy jest jakaś rada na takie coś?
SCREEN
Dzieje mi się tak w kabinie ET41 nawet po zainstalowaniu wszelkich aktualizacji.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej