Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

Odp: Fabryka Pojazdów Szynowych - CTL & Patrykos - wagon Lgs. ;)

<< < (32/50) > >>

Krzysiek626:
@Patrykos, naucz się jeszcze wklejać screeny obok siebie. Twój post za długo się przewija, prawie tak jak papier toaletowy.

Patrykos:

--- Cytat: Sigman w 18 Marca 2008, 18:45:35 ---Patrykos, dlaczego robisz czoła wagonów z kawałków boków? Zauważyłem to we wszystkich twoich teksturach. może warto postarać się o zdjęcie czoła?

--- Koniec cytatu ---

A te czoła mam wyczarować? Tak bardzo Ci zależy na tych czołach wagonów? Przecież nie widac tego w środku składu, rzuca się w oczy tylko przy początku i na końcu, ale co ja mam na to poradzić?

Co do szumu, zgadzam się, z większej odległości tego nie widać.

Co do loków...
Dzięki @defiler za opinię, w najbliższym czasie wydam jeszcze raz poprawioną wersję ET22-1044.
Co do drzwi, pytałem się Ciebie na gg czy mogą być, powiedziałeś, że tak, więc? :)

Wilu:

--- Cytat: Krzysiek626 w 18 Marca 2008, 19:42:21 ---@Patrykos, naucz się jeszcze wklejać screeny obok siebie. Twój post za długo się przewija, prawie tak jak papier toaletowy.

--- Koniec cytatu ---

Hahhaa, właśnie przed chwilą tego doswiadczyłem, nie czytając tego postu-pomyślałem o tym samym :D

Sigman:

--- Cytat: Patrykos w 18 Marca 2008, 20:17:11 ---A te czoła mam wyczarować? Tak bardzo Ci zależy na tych czołach wagonów? Przecież nie widac tego w środku składu, rzuca się w oczy tylko przy początku i na końcu, ale co ja mam na to poradzić?

Co do szumu, zgadzam się, z większej odległości tego nie widać.

--- Koniec cytatu ---

Tak, zależy mi na czołach wagonów, szczególnie rzucają się w oczy żeberka, które na czele w rzeczywistości nie zwężają się u góry, tylko mają równą szerokość. Na twoich teksturach jest to dość rażące, gdy widać na czele boczne żeberka i napisy wzięte z boków...

Nad szumem radzę popracować, jest wiele programów do tego, na przykład Neat Image.

Patrykos:
Jak do każdego wagonu załatwisz mi czoło to będziesz królem. Nikt na to nie narzekał, przecież nie każę Ci ściągać.
Szumy spokojnie zredukuje w Fotosklepie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej