Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
"Zwierzyniec" (robocza nazwa "low")
Żuk:
Dziękuję za udostępnienie na szybszym serwerze. Trasa wyśmienita, wspaniała oprawa otoczenia, piękny profil poziomy toru, ukazanie się ukresów, liczne reklamy, ale znalazły się też drobne szczególiki( nie szczegóły):
1) krzyż św. andrzeja na lini jednotorowej przed przejazdem, oznacza tak jakby przejazd przebiegał przez linię wielotorową,
2) w misji osob. przed rozjazdem "anglikiem" źle umiejscowiona Tm typu "karzeł"
3) podczas podstawiania składu przez SU42 wagony są odhamowane
Ra:
Trasę obejrzę później, bo jeszcze ściągam dodatki...
W pliku INNE/opis trasy Zwierzyniec/index.html jest nagłówej z informacją o stronie kodowej ISO-8859-2, a tymczasem tekst jest w UTF-8. :|
Mój program wyświetla braki/błędy:
textures\mc\blok4.bmp
textures\roof\roof-asphaltstrip-new1.bmp01
textures\roof\Roof-RedTiles-aged2.tga01
bohunIC:
Odpaliłem bez najmniejszego ''pierdnięcia'' a to już bardzo mnie ucieszyło, że nie mam braków. Całkiem przytulnie sie jedzie, miłe krajobrazy. Jedynie czego mi brakuje to drzew więcej, heh ale to tylko moja obsesja. Są szczególiki jak mówi Żuk ale to nie twoja wina oryginalnie krzyż st. Endrju jest opisany jako x1 a wyświetla sie w symku jako x2 i wiecej torów.
wasyl:
Witam!!!
Dzięki za info o błędach. Wszystkie poprawki uwzględnie troszkę później.
--- Cytuj ---textures\mc\blok4.bmp
textures\roof\roof-asphaltstrip-new1.bmp01
textures\roof\Roof-RedTiles-aged2.tga01
--- Koniec cytatu ---
Heh - nieszczęsna auto-inkrementacja w MAX-ie ;)
--- Cytuj ---W pliku INNE/opis trasy Zwierzyniec/index.html jest nagłówej z informacją o stronie kodowej ISO-8859-2, a tymczasem tekst jest w UTF-8. :|
--- Koniec cytatu ---
Tak, wiem - musiałem szybko wykonać konwersję i zapomniałem o nagłówku.
--- Cytuj ---krzyż św. andrzeja na lini jednotorowej przed przejazdem, oznacza tak jakby przejazd przebiegał przez linię wielotorową,
--- Koniec cytatu ---
--- Cytuj ---oryginalnie krzyż st. Endrju jest opisany jako x1 a wyświetla sie w symku jako x2 i wiecej torów.
--- Koniec cytatu ---
Racja - jakoś nigdy nie zwróciłem na to uwagi.
--- Cytuj ---podczas podstawiania składu przez SU42 wagony są odhamowane
--- Koniec cytatu ---
O właśnie - mnie też to troszke irytuje. Ale to wina AI i nie da się nic z tym narazie zrobić (chyba - albo ja o czymś nie wiem ;) ).
--- Cytuj ---Jedynie czego mi brakuje to drzew więcej
--- Koniec cytatu ---
Wycinka ostatnio była ;). Troszkę później może dosadze jeszcze kilka.
Rozi:
Ciekawy mikroklimacik
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej