Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
"Zwierzyniec" (robocza nazwa "low")
Quark-t:
@wasyl:
Trasa świetna. Te przechyłki w długich wirażach rewelacyjne. FPS - u mnie 38 więc cud miód i orzeszki. Świetny pomysł z sieciowcem. Ale padłem jak zobaczyłem reklamy na dworcu - no jeszcze tylko brakuje "czy chcesz się usłyszeć w reklamie głosowej na dworcu pkp..." ;]
Ogólnie - jestem zachwycony i jak na razie nie mam się do czego przyczepić.
Oby tak dalej!
Żuk:
Tasiemka do "HTV" z osob. jazdy. Piękne aż chce się kręcic i dawa po amperach :-)
http://www.sendspace.pl/file/SQFxIfZd/
uetam:
Na stacji poczatkowej dla poc pospiesznego -
semafory oznaczyles troche nie od tej strony :)
No ale jezeli juz tak ma byc to te Sz powinny byc oznaczone literami od lewej A,B,C i td...
No i jak juz robisz tory oslaniane semaforami to przydaloby sie zeby byla nad nimi siec skoro ze stacji mamy wyjazd zelektryfikowany ;)
No i troche bez sensu wydaje mi sie prowadzenie dwutorowki na taka pustke :]
W6a o wiele za blisko przy tym przejezdzie z pazura obok :]
Jak juz robisz przechylki to by sie przydaly krzywe przejsciowe.
Kociary podg to nie jest podg tylko stacja ;]
Niektore semafory zbyt blisko toru.
Z pochylkami gdzieniegdzie przesadziles, prawie pod katem 45stopni mam kabine :]
Bede dopisywal swoje uwagi - poza tym trasa fajna !
Jest klimat ;]
Krzysiek626:
--- Cytat: Mateu w 28 Listopada 2007, 15:54:56 ---Tylko dlaczego na torach bocznych znow siec z 2 drutami jezdnymi ?:(
--- Koniec cytatu ---
Pewnie z tego samego powodu co w Całkowie;) Na jednym z przystanków nie ma toru głównego, a jest sieć z dwoma drutami.
Patrykos:
Brawo!
Trasa świetna, bardzo przyjemnie się jedzie, warto zrobić jeszcze dalszą część szlaku 2 torowego i na stacji gdzie jest rozgałęzienie szlak 1 torowy i bocznicę, pasowała by tam mijanka z pośpiechem/osobowym nadjeżdżającym z strony szlaku dwutorowego albo przepuszczanie ... towar z gagarem mógłby śmiało jechać :) Pierwsze odczucia pozytywne :)
Hmm...na bocznicy są 3 albo 4 tory na magazyny gdzie stoją Shimms-y(?) albo jakieś inne wagony, za 1/2 zwrotką brakuje toru do połączenia ... SCREEN :
Duży plus to to, że jest mały odstęp od stacji, dzięki temu, jazda nie jest nudna ... warto wprowadzić jakieś mijanki, duperele, postoje na stacji, żeby się nie nudzić, żeby coś się działo ...
Pozdrawiam Patrykos.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej