Autor Wątek:  znalezienie exe  (Przeczytany 3494 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline kurak303E

• PKP Intercity, Gdynia - kurs maszynistowski :)
  • Otrzymane polubienia: 0
znalezienie exe
« dnia: 01 Grudnia 2007, 14:46:27 »
Więc tak
Mam exe, który pochodzi  z paczki całościowej mariusza. Można znaleźć wiele urywków na temat różnych nowości i poprawek w kolejnych wersjach pliku exe, ale nic konkretnego. No nie ma sie co oszykiwać jest troche bałaganu. Za pomocą szukajki ciężko jest dostać się do sensownego tematu. Więc - czy jest sens szukania nowego exe, jak czytałem w niektórych jest możliwość włącznia lokomotywy aż od załączenia baterii, albo w innym poprawa działania hamulców. Który się jako tako nadaje bez stwarzania większych problemów, no i gdzie go znajde, bo naprawde próbowałem, ale do niczego sensownego i jasnego sie nie dokopałem.
Lubię SU45 :) Zapraszam na mój kanał, głównie o SU45 na YT - http://www.youtube.com/user/Gryszaq oraz Ełcką Galerię Kolejową - www.elkgk.cba.pl

Offline mannek

Odp: znalezienie exe
« Odpowiedź #1 dnia: 01 Grudnia 2007, 14:49:02 »
NA WARSZTACIE   
Mega Pack KURS'a 90 (ED72, ET42, ET40, EM120) 

Offline Krzysiek626

• Zasłużony dla Symulatora
  • EXIT
    • Krzysiek626
  • Otrzymane polubienia: 445
« Odpowiedź #2 dnia: 01 Grudnia 2007, 15:38:38 »
Więc tak
Mam exe, który pochodzi  z paczki całościowej mariusza. Można znaleźć wiele urywków na temat różnych nowości i poprawek w kolejnych wersjach pliku exe, ale nic konkretnego. No nie ma sie co oszykiwać jest troche bałaganu. Za pomocą szukajki ciężko jest dostać się do sensownego tematu. Więc - czy jest sens szukania nowego exe, jak czytałem w niektórych jest możliwość włącznia lokomotywy aż od załączenia baterii, albo w innym poprawa działania hamulców. Który się jako tako nadaje bez stwarzania większych problemów, no i gdzie go znajde, bo naprawde próbowałem, ale do niczego sensownego i jasnego sie nie dokopałem.
No to ja mam wątpliwość czy Ty sam pisałeś swojego posta. Miałem dotąd Ciebie za rozgarniętego faceta a tu takie coś wypisujesz....
Przedmówca już napisał gdzie szukać exe @Kursa, jest jeszcze exe699kb youby.
« Ostatnia zmiana: 01 Grudnia 2007, 15:41:40 wysłana przez Krzysiek626 »

Offline kurak303E

• PKP Intercity, Gdynia - kurs maszynistowski :)
« Odpowiedź #3 dnia: 01 Grudnia 2007, 21:14:27 »
Chwilowa słabość...
Już mam exe kursa, działa, wielkie dzięki.

Zamykam.

Andrzej.
« Ostatnia zmiana: 01 Grudnia 2007, 21:36:22 wysłana przez |andy| »
Lubię SU45 :) Zapraszam na mój kanał, głównie o SU45 na YT - http://www.youtube.com/user/Gryszaq oraz Ełcką Galerię Kolejową - www.elkgk.cba.pl