Symulator EU07 (i nie tylko) > Pomoc w tworzeniu

Paczka loków pod exe Kurs90

<< < (3/4) > >>

Krzysiek626:

--- Cytat: james.szczesny w 19 Listopada 2007, 20:34:52 ---A jeszcze co do kompatybilności: każdy przecież używa exe które mu najbardziej odpowiada.

--- Koniec cytatu ---
Wciąż mamy jeszcze za mały bałagan? Ktoś pomyślał jak złożyć z tych g..... dodatków paczkę całościową?

guest4368:
Patrzce tytuł wątku: tu chodzi tylko o lokomotywy, żadnych scenerii semaforów itp. . Kto nie ma exe Kurs90 lub ma zamiar przestawić się na inne - niech nie ściąga!

youBy:

--- Cytat: james.szczesny w 19 Listopada 2007, 20:34:52 ---O czym niby zapomniałem?
--- Koniec cytatu ---
SEM silników i nie pytaj, o co chodzi, bo to się może znpowu źle skończyć :)
--- Cytat: james.szczesny w 19 Listopada 2007, 20:34:52 ---YouBy skoro zrobiłeś tą przekładnię, to czemu jej nie opublikujesz - testy?
--- Koniec cytatu ---
No mniej więcej. Systuacja na chwilę obecną jest taka, że:
a) nie mam (nawet jednej!) działającej kopii tego exeka
b) nie zostało to skończone
c) niektórzy mieli pewne wątpliwości nt. pewnych kawałków (ale to akurat najmniej ważne)

Krzysiek626:

--- Cytat: james.szczesny w 19 Listopada 2007, 20:44:08 ---Patrzce tytuł wątku: tu chodzi tylko o lokomotywy, żadnych scenerii semaforów itp. . Kto nie ma exe Kurs90 lub ma zamiar przestawić się na inne - niech nie ściąga!

--- Koniec cytatu ---
Gratuluję, ale jeśli tak, to powstaną następne klony z których nikt nigdy nie złoży żadnej paczki całościowej. Myślisz krótkowzrocznie. Masz zapał którego szkoda na takie pomysły. Zrób scenerię albo całkiem nowy model wagonu. Będą wdzięczni wszyscy.
Szkoda po za tym że najpierw nie zrobiłeś, a potem pokazałeś. Takie pomysły zwykle kończą się 5 stronami postów i zerowym efektem.

guest4368:
Rozumiem Cię. ET22 już zrobiłem, jeśli nie ukończę tego, co planowałem, to opublikuję to co zrobię. Rzeczywiście, niektóre lokomotywy będą wymagały innych wpisów: postaram się dołączyć tor testowy gdzie będą wszystkie wpisy. Jeżeli bym chciał zrobić jakiś model, to nie wiem jak. Na forum są poradniki co i jak, ale opisują jedynie podstawy. Mógłby ktoś zapodać jakiś plik .max żebym mógł obejrzeć i popróbować?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej