Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Całkowo '95 :]
Patrykos:
Rootek, tylko czerwone malowanie Carguli nie pasuje zbytnio do `95 roku :D
RooteK:
To było tak ogólnie, dla symka ;)) W sprawie całkowa już się wypowiedziałem. (ten O.T. można by wydzielić)
kurak303E:
--- Cytat: bumer w 29 Lipca 2009, 15:42:20 ---
--- Cytat: kurak303E w 29 Lipca 2009, 11:55:04 ---Już chyba SU46 na osobowym nie zobaczymy :(
--- Koniec cytatu ---
Mylisz się i to bardzo. W województwie Lubuskim można spotkać SU46 na osobowych, nawet z pociągiem EC Wawel codziennie jeżdżą. W Elblągu też widziałem SU46 z pociągiem do Kaliningradu.
--- Cytat: Patrykos w 29 Lipca 2009, 13:41:42 ---Powiadacie potrzeba Wam jakiejś żagańskiej suki? :> Da się zrobić.
--- Koniec cytatu ---
Patrykos, jeżeli masz jeszcze moje zdjęcia SU46-037 to już one są nieaktualne. 037 już ma nowe, niebieskie Cargo-wskie malowanie.
--- Koniec cytatu ---
Ale na lokalnych osobowych, czy tylko ekspresach i pośpiesznych? Ja się oparłem o przykład Olsztyna i Gdyni (Hel, Chojnice) Tu już pewnie nieprędko o ile w ogóle kiedykolwiek suka pociągnie osobowy. A pamiętam, jescze rok temu SU46+2 bonanzy z Korsz do Ełku... Na pośpiesznym jeszcze sporadycznie się zdarzy, choć teraz w sezonie wszystko stonki obsługują, nawet fiatów brakuje.
AtapiCl:
Prace nie umarły, powoli zabrałem się za tworzenie terenu. A oto i screeny z północno - zachodnich zakątków trasy:
AtapiCl:
...plus trzy kolejne, które w poprzedniej wiadomości się nie zmieściły:
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej