Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Całkowo '95 :]

<< < (32/36) > >>

bumer:

--- Cytat: kurak303E w 29 Lipca 2009, 11:55:04 ---Już chyba SU46 na osobowym nie zobaczymy :(
--- Koniec cytatu ---

Mylisz się i to bardzo. W województwie Lubuskim można spotkać SU46 na osobowych, nawet z pociągiem EC Wawel codziennie jeżdżą. W Elblągu też widziałem SU46 z pociągiem do Kaliningradu.

--- Cytat: Patrykos w 29 Lipca 2009, 13:41:42 ---Powiadacie potrzeba Wam jakiejś żagańskiej suki? :> Da się zrobić.

--- Koniec cytatu ---

Patrykos, jeżeli masz jeszcze moje zdjęcia SU46-037 to już one są nieaktualne. 037 już ma nowe, niebieskie Cargo-wskie malowanie.

youBy:
W Węglińcu do pociągów pasażerskich też przyczepiają SU46, bo nic innego się nie nadaje :)

Patrykos:
@bumer, ja mówię o żagańskich sukach z lat 90-tych(może co poniektórzy kojarzą, jak wyglądały wtedy lokomotywy z Żagania? :) ).

bumer:
Jeżeli chodzi o lata 90-te to na WGK znalazłem coś takiego:
http://www.wgk.cal.pl/categories.php?cat_id=318  Warte uwagi jest zdjęcie SU46-008 na stacji w Legnicy.

RooteK:

--- Cytuj ---Patrykos, jeżeli masz jeszcze moje zdjęcia SU46-037 to już one są nieaktualne. 037 już ma nowe, niebieskie Cargo-wskie malowanie.
--- Koniec cytatu ---

Dla mnie tym bardziej warto z nich skorzystać i stworzyć 'historyczne' malowanie, jakiego już nie będzie.

A co do misji, to wolałbym SM42 na jakimś klimatycznym osobowym (tylko 2-ga klasa :)) )

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej