Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Kabina EN57-2000

<< < (9/14) > >>

Mihau:

Zapomniałem zrobić zdjęcia podłogi ale może z tego zdjęcia da sie wziąc teksturę podłogi.

Profeta:

--- Cytat: MKaczy w 13 Października 2007, 00:14:12 ---(...) a co do kształtu pulpitu, to juz nie bedzie zmieniony. (...)
--- Koniec cytatu ---
Kształt pulpitu musi być zmieniony ;]. Podobnie okno, które wyszczególnił przedmówca. Ponadto tapicerka fotela ;). W oczekiwaniu na model zewnętrzny możecie się spokojnie zająć tworzeniem przedziału pasażerskiego... Choćby jednego, który będzie się powtarzał na całej długości. Chyba nie chcecie zmieniać kabiny idąc przez wnętrze starego EZT? A co do modelu to należą się Wam pochwały. Bardzo mi się podoba. Poprawcie tylko rzeczy, o których wspomniałem i będzie prawie idealnie :).
Pozdrawiam!

danielek:
Witam,

A jak będzie z drzwiami? I czy będzie funkcja wpisywania stacji docelowej na tablicy kierunkowej bo coś kiedyś było wspominane?

Grzegorz KK:
Funkcja może i mogła by byc ale na pewno jest dużo bawienia się(wszystko da się zrobic).
Pozdro.

Poscikk:
No dobrze. Zgodnie z tym co powiedziałem kilka postów wcześniej odnośnie modelu EN57-20XX, model jest zrobiony i jeszcze czeka go trochę poprawek. Więc pokazuję screeny:

Na razie tylko 4 screeny, a jak przyjdzie czas, to wrzucę kolejną porcję :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej