Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Kabina EN57-2000

<< < (4/14) > >>

Krzysiek626:

--- Cytat: krystiano89lodz w 08 Października 2007, 18:49:27 ---Sorry ale maly OT od razu sie narodzil w mojej glowie:

Czy w ogole EN57-20xx jezdza przez Lodz ??? Z jednostek to tu w Lodzi widzialem jedynie stare kible, Acatusa i ED74 - tego sprzeta chyba tu nie bylo ...

Jesli ktos widzial jak przejezdzaja to chetnie zrobie fotki

--- Koniec cytatu ---
Taki kibel był w Łodzi 3 dni w czasie czerwcowych dni PKP, jako eksponat (fotka kabiny której link podałem pochodzi z tamtych dni). Zdaje się że Łódź poszła w stronę zakupu nowego taboru.Tylko efektów mało widać.

Grzywa:

--- Cytat: Krzysiek626 w 08 Października 2007, 19:01:24 ---
--- Cytat: krystiano89lodz w 08 Października 2007, 18:49:27 ---Sorry ale maly OT od razu sie narodzil w mojej glowie:

Czy w ogole EN57-20xx jezdza przez Lodz ??? Z jednostek to tu w Lodzi widzialem jedynie stare kible, Acatusa i ED74 - tego sprzeta chyba tu nie bylo ...

Jesli ktos widzial jak przejezdzaja to chetnie zrobie fotki

--- Koniec cytatu ---
Taki kibel był w Łodzi 3 dni w czasie czerwcowych dni PKP, jako eksponat (fotka kabiny której link podałem pochodzi z tamtych dni). Zdaje się że Łódź poszła w stronę zakupu nowego taboru.Tylko efektów mało widać.

--- Koniec cytatu ---

Heh, chyba tylko wtedy, a szkoda, zamiast tracic pieniadze na Acatusa i ED74 ktore tylko sie psuja mogli zmodernizowac stare kible na 20xx i bylo by lepiej mi sie zdaje
Dobra koniec OT

No nic czyli z mojej strony pomoc niemozliwa

Grzegorz KK:
Tylko jak ktoś już napisał z forum że poczciwą EU07 naprawisz kawałkiem drutu i śrubokrętem a sprzęciku wyższej klasy naszpikowanej elektroniką już nie ;).
Pozdro.

--- Cytat: mihau_PCC w 07 Października 2007, 21:00:54 ---P.S. @Grzegorzkk widziałem ostatnio w Iławie EN57-2066+ 20XX z osobowym z Olsztyna do Bydgoszczy.To mi normalnie szczena opadła z peronu na tory.

--- Koniec cytatu ---

( mi też szczena opadła jak zobaczyłem co stoi na bocznych torach kilka dni temu) Wiesz co tu masz racje ;) będzie co focic bo teraz do nas przyjeżdza EN57-20XX co dzień ;);).
Z mojej strony EOT.
Pozdro.

PS:Tylko na wyrozumiałych mechów trzeba trafic a będzie po prostu lepiej jak dobrze ;].

PS2.żeby takiego kompletnego OT nie było to tak EN57-20XX z tego co widziałem to ma monitorki samsunga;) z tego co pamiętam po lewej stronie , i mech ma podgląd podzielony albo np na kilka kamer albo jak w grach na kilkanaście kratek tak jak by ;).(ale gdzie tam mech będzie podczas jazdy podglądał ładne dziewczyny na składzie ;):P   ).

MKaczy:
Witam Państwa. Cobyście nie pomyśleli sobie iż temat został porzucony, daje kilka skrenów z postępu prac:

http://i23.tinypic.com/os67vr.jpg
http://i23.tinypic.com/5z41t1.jpg
http://i23.tinypic.com/21l4vsx.jpg

Specialne podziękowanie dla Kolejarza i Pekapa za elementy 3d do kabiny

pol102:
wydaje mi sie że rączka nastawnika jest za duża /przypomina jedną z Twoich przeróbek xD/

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej