Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Kolejna wersja kabiny EU07

<< < (2/9) > >>

Driver24:
Kabina "7" jak narazie w symku jest niedopracowana...
Chwała Ci za to, że zaczynasz cos przy tym grzebać, ale temat to: Kolejna wersja kabiny EU07
a nie Kolejny model siódemki.

Więc proponuje skupić się na budowie kabiny i ewentualnie różnym wystrojom, niż na modelu, bawiąc się w funkcje copiuj/wklej...  to tylko taka moja sugestia

Życze owocnej pracy ;)

Mihau:

--- Cytat: Driver24 w 27 Września 2007, 01:23:48 ---Więc proponuje skupić się na budowie kabiny i ewentualnie różnym wystrojom, niż na modelu, bawiąc się w funkcje copiuj/wklej...  to tylko taka moja sugestia

--- Koniec cytatu ---

Może uda ci się zrobić kabinkę EP07-10xx. Jak będę na targach Trako 2007 w październiku a ona będzie wystawiona to mogę zrobić zdjęcia potzebne na oteksturowanie kabiny (manometry, amperomierze itd.)
Jeżeli ona będzie to powiedz co potrzebujesz.
Pozdrawiam.

Driver24:
kabina Ep07-1xxx http://www.gmfk.pl/cpg144/displayimage.php?album=lastup&cat=0&pos=74

Michau-PCC fajnie by było jakbys obfocił wszystko co się da... ściany, sufit, drzwi, pulpit, wskaźniki i etecera :)

Jak znajde czas, to chętnie bym zrobił takową kabinę, ale jak narazie nie mam czasu, ponieważ kończe      swoją trasę.

Może kolega MKaczy by się puki co tym zają bo jemu bardzo dobrze te kabinki wychodzą.

Pozdrawiam

ST44-003:
A właśnie, przypomniałem sobie że potrzebuję b.dobre zdjęcie podłogi w EU07 bo podłoga raczej nie ma takiego koloru jak ściana.
:D

EU06_:
Kabinę do EP07-10xx zrobił MKaczy, ale wyda ją dopiero jak oficjalnie wyjdzie nowa kabina i model EU07 kolegi @Barta, czyli nie prędko... 

Lepiej zająć się poprawianiem starej kabiny EU07

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej