Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Lokomotywy SP47 oraz SU46
Profeta:
--- Cytat: Mateu w 18 Września 2007, 19:10:23 ---Ale podobno juz yb cos grzebal w tym kierunku - czy to tylko ploty?
--- Koniec cytatu ---
Grzebał pod kątem ST44. Osiągnął nawet, jak dla mnie, imponujące rezultaty. Stąd też moja nadzieja, że coś ruszy dalej w tym kierunku. To tyle OT.
SP47-001:
No to czekamy na fizykę oraz screeny kabinki (!) :) Ja już dałem sobie drugiego screena na tapetę.
P.S. A czy nie dało by się ''podrasować'' silnik ganza i uzależnić od jego obrotów moc silników trakcyjnych ?
Przynajmniej do czasu napisania przez kogoś kto się na tym zna realistycznej fizyki oraz exe. Mówiąc podrasować mialem na myśli pozmieniać parametry silnika oczywiście.
Krzysiek626:
--- Cytat: SP47-001 w 18 Września 2007, 16:22:54 ---
--- Cytat: Krzysiek626 w 18 Września 2007, 14:32:56 ---nie ma zdjęć takiego malowania.
--- Koniec cytatu ---
@Krzysiek626 Chodzi Ci chyba o foty na texturki ? Bo normalne zdięcia w kolorze są przecież.
Można zrobić taki repaint jaki zrobiono kiedyś z ET41 w ''rządowym'' malowaniu, bo wygląda dość realistycznie.
--- Koniec cytatu ---
Ja nie sądzę żenby z tego wyszło coś ciekawego. Ja napisałem, jak ktoś chce niech sobie zrobi.
Profeta:
Skoro ten temat cieszy się taką popularnością to zaprezentuję Wam tutaj skrina z obecnego etapu prac nad kabiną SU46/SP47:
http://img112.imageshack.us/my.php?image=su46kabvx9.jpg
Oczywiście jest jeszcze wiele do zrobienia.
Pozdrawiam!
Poscikk:
Nie no jak dla mnie REWELACJA :) Oby tak dalej. I tutaj pytanie:
Ile to ma poly dotychczas?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej