Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić
Przezroczyste szyby - nie lepiej ich wykorzystywać w taborze?
BiałaSowa:
Witam. Mam pytanie: Czy dla zwiększenia realności symka nie można zrobić normalnych przezroczystych szyb a nie teksturowych? W SM03 jest takie coś a przydało by się w innych lokach. Da się zrobić?
To jest tylko propozycja.
Pozdrawiam
Marcin
Mutopompka:
Hmm... Czemu nie? Wystarczy jak napisałeś "da się zrobić". Więc sporóbuj, następnie stestuj na wypadek FPS-ów i jeśli testy się udadzą (ni ebędzie wyraźnego spadku wydajności) -> opublikuj!
BiałaSowa:
Ok, jak się kiedyś tego nauczę to będę to wykorzystywał (tak myślę). Chodziło mi raczej o apel do wszystkich użytkowników którzy się na tym znają żeby jak umieją to to wykorzystali (chociaż na próbę).
BLAcKboY:
A czy w obecnych exe, kabina się nie wyłącza przy trybie freefly (właśnie z powodu FPS)?
Ale pomijając to, pomysł absolutnie przedni, i gdybym cokolwiek kumał czaczę, sam bym zaczął grzebać.
El Mecánico:
No to ci powiem, że gdybyś do całego swojego taboru na scenerii powsadzał przezroczyste okna, to by ci efpeesa brakło. Choćbyś miał jakiegoś potwora GF9900GTX z gigiem ramu na pokładzie, puszczone w SLI i dziesieć razy podkrecone:D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej