Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

Kabiny ET21 (pekap, kolejarz) do pobrania

<< < (2/8) > >>

Piter:
[Można wiedzieć, jakim cyferkom na numerycznej odpowiada jakie położenie? Czy zostaje jak dzisiaj:
I - brak klawisza (możliwy tylko przeskok z II)
II - kropa
III - 4
IV - 2
V - 5
VI - 8
VII - 0
jeden w górę - 3
jeden w dół - 9
czy też zostanie to na nowo rozpisane?

Zmoderowano, tnicjcie cytaty
Mariusz

EDIT: wątpliwości rozwiane, przejechałem się (prowadziłem tym cudem pośpiech 100km/h na Krzyżowej). Idzie tak:
I (luzowanie) - kropa
II (jazda) - 4
III (podwójna trakcja) - 2
IV (odcięcie) - 5
V (hamowanie stopniowe) - 8
VI (hamowanie nagłe) - 0.

Nie ma problemu, można się nauczyć. Zwłaszcza, że luzowanie i jazda zostają te same ;)

BiałaSowa:
Widzę że nie było jednego dźwięku trąbki. Jak zwykle zrobiłem nowy - dźwięk trąbki (w symku jako wysokotonowy).
Autorem dźwięku jest Krzysztof Newlacil - otrzymałem od niego zgodę emailem na użycie go do MaSzyny.
>>POBIERZ DŹWIĘKI<<

W paczce są zmienione pliki *.mmd. Wszystko do głównego folderu symka.

Pozdrawiam
Marcin

P.S.
A kabinka niczego sobie :) a po drugie z tym hamulcem to wcale nie ma problemów bo 3 i 9 można zrobić wszystko. Nie narzekajcie bo kolega PEKAP bardzo ładnie zrobił. Pozdrawiam

Żabek:
"Ciemność widzę, widzę ciemność" że tak zacytuję klasykę.

Takie coś mi się zrobiło przy odpaleniu sputnika ver. 3 zgodnie z wpisem
--- Kod: ---node -1 0 3E-75 dynamic PKP\Et21 3E-75 3e2 0.0 headdriver 3 0 enddynamic
--- Koniec kodu ---
.
Przypuszczam, że to wina tekstury, która przesłoniła okno i nie widać nic przez żadną z szyb. Nie wiem, czy ktoś jeszcze tak ma? Wie ktoś co poprawić żeby było ok?

RooteK:
Może nie mam tego samego problemu co biedny żabek, lecz te szyby wydają mi się za brudne! Ktoś ich chyba od dawna nie był co białe jak mleko ;) Czy to po to, by zniechęcić ludzi do jazdy w kabinie z Oerlikonem i nauczyć się Knorra ??

adsim:

--- Cytat: "Żabek" ---... Wie ktoś co poprawić żeby było ok?
--- Koniec cytatu ---

Miałem kiedyś takie coś na starszych exe, które nie obsługiwały przezroczystych tekstur. Nowsze exe powinno załatwić sprawę. No chyba, że zmieniałeś coś w teksturach szyb.
Pozdrawiam.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej