Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

Kabiny ET21 (pekap, kolejarz) do pobrania

<< < (6/8) > >>

przemas90:
Wszystkie wpisy w dynamic.dat mam z wielkich liter, zbędnych spacji nie ma. "Nobody" też nie występuje, wszystkie loki są "headdriver".

adsim:
No to spróbuj odpalić symka pzrez program STV (jest w downloadzie na stronie głównej). Jeśli masz wszystkie pliki i prawidłowe wpisy do .scn, to nie ma siły, żeby się nie włączyło.
Pozdrawiam.

przemas90:

--- Cytat: adsim w 04 Września 2007, 19:02:32 ---No to spróbuj odpalić symka pzrez program STV (jest w downloadzie na stronie głównej). Jeśli masz wszystkie pliki i prawidłowe wpisy do .scn, to nie ma siły, żeby się nie włączyło.
--- Koniec cytatu ---

Ściągnąłem, odpaliłem, działa :) Dzięki wielkie za pomoc.

PQM:
Witam!

Ja mam tego typu problem, że w kabinach z Knorrem, nie mogę ustawić kranu na pozycję I. Jak załaduje się symek, to kran jest ustawiony na napełnianie uderzenia. Luzuje skład, ustawiając na pozycje luzowanie (naciskając 3). Po zluzowaniu ustawiam na pozycji jazda (ponownie 3). Jednak później w żaden sposób nie mogę ustawić luzowania, ani naciskając kropkę, ani 9. Natomiast w kabinie z oerlikonem wszystko działa normalnie. Możecie mi podpowiedzieć co można z tym zrobić?

BR232:
A da sie hamulcem przebić skład ?? ;;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej