Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić
Potrzebny modelarz
EP08_015:
Andy ja mam model wagonu ale stary (stare mapowanie). Od długiego czasu nie mogę się nikogo doprosic by wystawił mi gdzies maxa kakiszowego 1xxa. A i sam kakisz nawet nie raczył odpisac na moją wiadomość.
EP08_015:
No wiec jak? przerabiac ci stary model ze starym mapowaniem czy wolimy czekac w nieskonczonosc na model kakisza (w maxie oczywiscie).
|andy|:
--- Cytat: EP08_015 w 05 Września 2007, 12:43:14 ---No wiec jak? przerabiac ci stary model ze starym mapowaniem czy wolimy czekac w nieskonczonosc na model kakisza (w maxie oczywiscie).
--- Koniec cytatu ---
Krecik pisał, że przekaże to MKaczemu, ale jeśli chcesz mogę Ci zaraz wysłać zdjęcia. Wieć jak, wysyłać?
EP08_015:
Wyslij. Na maila. Powiedzcie mi czy 1xxa mocno poza mapowaniem ruzni sie od starego modelu? Jesli tak to jakich zmian dokonal kakisz? Mozna by ze starego modelu zrobic kakiszowy 1xxa.
|andy|:
--- Cytat: EP08_015 w 05 Września 2007, 13:17:53 ---Wyslij. Na maila. Powiedzcie mi czy 1xxa mocno poza mapowaniem ruzni sie od starego modelu? Jesli tak to jakich zmian dokonal kakisz? Mozna by ze starego modelu zrobic kakiszowy 1xxa.
--- Koniec cytatu ---
Wg mnie trzeba zrobić na model wagonu ABdnu (mam 4 pliki .t3d wagonów tego typu, nie wiem czym one się różnią), ale ja tam się na tym nie znam za bardzo. Jeszcze jedna sugestia - może zamontować tu nowe przewody (tak, żeby była możliwość podłączania węża na 7 atm.)?
Zdjęcia za chwilę wyślę.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej