Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić
Potrzebny modelarz
|andy|:
Cześć.
Potrzebna jest osoba, która podjęłaby się wykonania modelu takiego wynalazku: http://members.lycos.co.uk/andyeu2/wagon.JPG
Ja ze swojej strony oferuję zdjęcia dwóch boków wagonu i ew. czoła wagonu (ale tylko tego od strony tradycyjnych drzwi). Może nie wszystkie zdjęcia są rewelacyjne, ale te zawsze można zrobić jeszcze raz.
Więc jak - pomożecie?
Cesky Kretek:
Hm. Pogadam z MKaczym, bo on zna się na edycji modeli w notatniku. ;) Z tego co widzę, wystarczy zmienić jedną parę drzwi. Reszta chyba jak w zwykłym Bd'ku. Jeżeli model będzie wykonany, to podeśij mi foty na tekstury.
Pozdrawiam,
Czeski.
|andy|:
--- Cytat: "Český_Krtek" ---Hm. Pogadam z MKaczym, bo on zna się na edycji modeli w notatniku. ;) Z tego co widzę, wystarczy zmienić jedną parę drzwi. Reszta chyba jak w zwykłym Bd'ku. Jeżeli model będzie wykonany, to podeśij mi foty na tekstury.
Pozdrawiam,
Czeski.
--- Koniec cytatu ---
Jeśli chodzi o inne różnice to nie wiem jak wygląda czoło od strony większych drzwi. Zdjęcia zaraz wyślę to ocenisz czy poprawiać czy ujdą.
Jeszcze jedna rzecz - przerabiać trzeba wagon AB, bo w zwykłym 1xx wyjdą komedie z teksturą.
Cesky Kretek:
--- Cytat: "|andy|" ---Jeszcze jedna rzecz - przerabiać trzeba wagon AB, bo w zwykłym 1xx wyjdą komedie z teksturą.
--- Koniec cytatu ---
Hm... A z PassPackiem Epeka to nie zostało poprawione?
|andy|:
--- Cytat: "Český_Krtek" ---
--- Cytat: "|andy|" ---Jeszcze jedna rzecz - przerabiać trzeba wagon AB, bo w zwykłym 1xx wyjdą komedie z teksturą.
--- Koniec cytatu ---
Hm... A z PassPackiem Epeka to nie zostało poprawione?
--- Koniec cytatu ---
Myślę o tym, że w zwykłym 1xxa nakładasz tylko jeden bok. Jak tak zrobisz przy tym wagodnie to będziesz miał coś takiego:
--- Kod: ---dxxxxxxxxD
Dxxxxxxxxd
--- Koniec kodu ---
Gdzie:
D-drzwi odskokowo-przesuwne
d-drzwi tradycyjne.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej