Symulator EU07 (i nie tylko) > Screeny
Nowe jednostki na linii numer 8
MKaczy:
No bardzo ładnie PEKAP! Lecz taka moja mala sugestia co do kibelkow. Na pocztaku powiem ze są one "taaakie" prawdzwie :) Lecz wydaje mi sie, iż cos jest nie tak ze swiatłami dolnymi, i z szybami co widac np. na tym skrenie
http://img120.imageshack.us/img120/8004/tl1qe7.jpg
Chodzi mi o to ze swiatła wydają sie za bardzo oddalone od siebie, w wyniku czego przypomina to troszke ED72. Szyby natomiast sa zbyt wysokie, a ztcp w kibalch szyby sa bardziej kwadratowe, i jeszcze prawdopodobie wydaje mi sie iz te spady pudła na dole co znajdują sie pod lampami sa sciete pod zbyt ostrm katem. Spróbowalem dokonac zmian owego skrena, aby zoabczyc jak by to wyglądało :
Skren oryginalny:
po zmianach:
kibel:
Zaznaczam ze są to tylko moje (chore :) ) wizje... Ogólnie i tak kibel/ki bardzo mi sie podobają. Masz chłopie talent, gratuluje ;-)
Dziękuje i pozdrawiam.
moko_loko:
witam.Bardzo łądne screeny :).Mam takie pytanie ile trasa bedzie miala kilometrow ,bo dzięki moim obliczniom z kozłowa do miechowa jest 114 km a z miechowa do krakowa gl. 36 km czyli mam rozumiec ze trasa będzie liczyla 150 km jak w realu .. :)
Mati_An:
--- Cytat: "moko_loko" ---z kozłowa do miechowa jest 114 km
--- Koniec cytatu ---
Chyba chciałeś powiedzieć, że 15 km.
SiBiK:
Z Krakowa Głównego do Kozłowa jest 57 km.
El Mecánico:
Miodzio:D Super:D Hiper:D
No już się doczekać nie mogę:D
PS. Że się podepnę, czy przy samym SPT ktoś w tej chwili dłubie, czy projekt wisi? Mam źródła, przeglądałem je, ale są trochę słabo skomentowane, no i nie mogę znaleźć dokumentacji do silnika. A bez tego się ciężko taki materiał gryzie:/
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej