Symulator EU07 (i nie tylko) > Screeny
Nowe jednostki na linii numer 8
PEKAP:
--- Cytat: "Darth Luk" ---Ten pierwszy screen pokazuje wjazd do tunelu w miejscowości Tunel od strony południowej (do Krakowa)?
--- Koniec cytatu ---
Pokazuje on wjazd do tunelu od strony Krakowa (i stacji Tunel).
http://www.gmfk.nazwa.pl/cpg144/displayimage.php?pos=-27869
firefoxfan:
@PEKAP: Na gmfk nad fotką masz taką ikonkę I. Kliknij ją i korzystaj z adresu z pola URL. (Taka sprawa techniczna)
Ale robisz smaku kabinkami 'spt' i swoją prześliczną trasą. Powodzenia w pracach.
Pozdrawiam.
Grzegorz KK:
Nowe jednostki wraz z trasą prezentują się wspaniale po raz kolejny musiałem leciec po szczęke do sąsiada z dołu;). A kabinki z SPT to aż chce się czekac na taką traske ;). Ciekawe jakie (może jakieś nowe):) dźwięki od kibelka będą ;) , a napis węgiel koks to aż mi się morda ucieszyła niby mały szczegół ale cieszy:).
Pozdrawiam.
JONIN_EZT:
Ale Masakra (w pozytywnym znaczeniu). W pierwszej chwili myślałem że to TRS. Pierwszy dowód że Symek może się porównac z TRSem. No to mamy pierwsze wskaźniki długości peronów, których na żadnych innych trasach nie widziałem. Ten SPTowy kibel i kabinki wyglądają ładniej niż na screenach w galerii. Tylko czekac na nie. Fajna textura trawy (nieźle klimat dodaje) i podkładów.
Zgadzam się z Kretem że to będzie lepsze od Calkowa. Już patrząc na sam wyjazd na Tunele to normalnie zagina i cała reszta pierdół na trasie, które dają moc.
Pozdrawiam.
bohunIC:
No ładne tunele PEKAP ;) Gratuluje nie dość że świetnie zrobione to jeszcze w realu! Oby cie FPS nie opuścił. Życz powodzenia. Skąd masz takie fajne textury słupów betonowych weś pożycz, mi sie na pewno przydadzą !
PZDR
Dodano po 2 godzinach 54 minutach:
Dzięki za texture ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej