Symulator EU07 (i nie tylko) > Screeny
Nowa sceneria coming soon!
El Mecánico:
Mistrzu, skąd to się bierze?:D:D
@EU06_: kolego, jak byłeś w piwnicy nie spotkałeś może jednej luzem biegającej szczeny??:D
bohunIC:
Juz odpowiadam! Kontenery sa za duze i bedą poprawione, to na screenach to dopiero przymiarki wstepne, bo od czegos musze zacząć! Trasa bedzie miala predkość: Na szlaku jednotorowym max 60km/h z ograniczeniami do 30km/h, magistrala 3 torowa 160km/h. Port jak port powoli sie buduje. Jaki tam mistrzu ;) Po prostu wziąłem się do roboty bo brakuje dobrych produkcji.
P.S. Dla pocieszenia dodam że paczka BETA to 46MB i 10min czekania na załadowanie jednej misji ;) A to dopiero lekko połowa całej trasy bez eventów, dźwięków, misji i całej reszty tego co będzie! A fps dalej od 35 do 50!
bohunIC:
Mały update z prac! Dodałęm wiecej lasu, ciągle sadze te sosny i świerki, końca nie widać ;)
Musze nadmienić iż jedzie sie całkiem fajnie, niestety ale zaczyna mi dokuczać FPS powoli i zastanawiam sie co dalej? Jeśli wstawie eventy, składy i całą reszte to mamy już grania na godzine czasu! No zobaczymy jak wyjdzie dalej, Musze skończyć magistrale bo tylko ona została teraz i wypięknić port!
Mihau:
Super sceneria jaki klimat, ale mam jedną uwagę dotyczącą czwartego screena:
http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=60ac45b6395d5462
Wydaje mi sie że umieszczenie mechanizmów zamykania rogatek i te czerwone światła ostrzegawcze powinny być po prawej stronie jezdni bo w końcu to jest Polska(chyba) a w Polsce mamy ruch prawostronny.
Pozdrawiam.
Cesky Kretek:
--- Cytat: mihau_PCC w 07 Października 2007, 15:13:09 ---Super sceneria jaki klimat, ale mam jedną uwagę dotyczącą czwartego screena:
http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=60ac45b6395d5462
Wydaje mi sie że umieszczenie mechanizmów zamykania rogatek i te czerwone światła ostrzegawcze powinny być po prawej stronie jezdni bo w końcu to jest Polska(chyba) a w Polsce mamy ruch prawostronny.
Pozdrawiam.
--- Koniec cytatu ---
Nie wydaje Ci się, bo tak powinno być. :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej