Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

Trasa Drawinowo - Włodowice Zachodnie 160 km/h

<< < (4/19) > >>

Mariusz1970:
Jeju, gdzie Ty widzisz atak z mojej strony?  Jeśli go widzisz napisz mi na PW.
Ja przedstawiam tylko suche fakty, bez emocji. Skoro fakty Cię denerwują, no cóż..... przewrażliwiony jesteś i sory.
EOT w temacie ataków i proszę jak to zwykle nie wdawać się w dyskusje presonalną, bo to tylko prowokujące jest i rodzi się poźniej offtop i może kłótnie.
Polecam również wdechy.
Pozdro

Mati_An:

--- Cytat: "Mariusz1970" ---U mnie plik SSd5zpcpbI.inc ten już był w symku, resztę opisałem powyżej.
--- Koniec cytatu ---

Dobrze że nie nadpisałeś tego semafora, w paczce plik nie jest taki jaki powinien (ale bez konsekwencji), po prostu to jest semafor między częścią osobową i towarową Włodowic Zachodnich (bez wskaźnika W24).

--- Cytat: "Marcin Czapnik (Techniks)" ---Sprawa 1: ten klimat psują dwa p.o. przed Drawinowem, na których tor w kierunku Drawinowa właśnie, odbija lekko w prawo. To chyba nie jest najszczęśliwsze rozwiązanie przy V szlakowej 160km/h?
--- Koniec cytatu ---

Zawsze można poprawić, przy tym nie ma problemu.

--- Cytat: "Marcin Czapnik (Techniks)" ---Sprawa 2: brutta prowadzone przez AI pogubiły wagony w Grabówku - wahadło węglowe kilka eaosów a mieszaniec chyba tylko gagsa.
--- Koniec cytatu ---

Jedyny sposób to przejście na exe 664kB i usunięcie komendy "sky" z pliku scn

--- Cytat: "Marcin Czapnik (Techniks)" ---Sprawa 3: brak przechyłek, ale to wybaczamy póki epoka przechyla się nie w tą stronę co trzeba (może ktoś kompetentny by sobie o tym przypomniał!?
--- Koniec cytatu ---

Przechyłki będą dorobione w późniejszym terminie.

--- Cytat: "Mariusz1970" ---1)inc jednego z semafora tam dałeś (chyba Wlodkowice_f12 czy jakoś tak) i wolałem nie nadpisywać tego pliku. Nie nadpisując go z kolei wyskakiwał błąd braku eventu. Poradziłem sobie, iż zmieniłłem nazwę pliku tego semka a w scm poprawiłem na inc o nazwie którą nadałem
--- Koniec cytatu ---

Poza tym jest błąd w eventach.
Jest:

--- Kod: ---Wlodowice_Zachodnie_F1-12_S13
--- Koniec kodu ---

Powinno być:

--- Kod: ---Wlodowice_Zachodnie_F1-12_S10
--- Koniec kodu ---

EP07-1057:
chciałem zaytać jak długo trzeba czekać na podanie wyjazdu dla ep09 w drawinowie bo su45 pomanewrowała a st44 pojechała z węglarkami a tu wyjazd dalej nie podany nie żebym był niecierpliwy ale wydaje mi się że jakis event mógł zawieść

Mati_An:
Odjazd powinien być o godzinie 10:43 albo 10:44, zależy kiedy ET22 z bruttem dojedzie do Włodowic (można wykonać próbę hamulca itp.). Poza tym startuje się z Włodowic Zachodnich a nie z Drawinowa (tabliczki na peronach).

EP07-1057:
no właśnie tabliczki na peronach są białe jak by tekstury nie było a jest 12:05 i nic nie podane dalej :((

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej