Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Nowa trasa.

<< < (2/9) > >>

Pit:
No rzeczywiscie, a to przez to ze inc przejazdu przez linie 1-torowa zrobilem z inc dla dwutorowego :) Nie zwrocilem uwagi na to.

Co do Miraculum to akurat zdjecie na tyle fajnie wyszlo, ze postanowilem zrobic takze przezroczysty neon-napis :) Nie wiem czy ta firma jeszcze wogole istnieje.

Product placement i reklam chyba raczej nie bedzie, a jak cos to zawsze mozna zamienic 2 literki albo troche zmienic logo.

BTW: na zdjeciu z Miraculum jest jeszcze druga reklama: Marian i Syn - Transport :)

Co do sprzetu na ktorym wyciagam te 14fps - Cel1700 256 MB, GF4MX440 64 RAM, WinXP, ale mam slaba plyte i ludzie na takim sprzecie wyciagaja minimalnie 20-25. Sadze ze trasa bedzie plynnie (srednio 20-25fps, min 12-14)chodzila przy procesorze 1000MHz i karcie 64MB

Dżyszla:
No mnie się właśnie ten Transport rzucił pierwsze co w oczy.

A ja bym mimo wszystko poprosił o obiekt gazety z darmową* reklamą STV i moim zdjęciem :))))))))))))

* Jako produktu powiązanego

Wojtek M:
U mnie maxymalnie spada do 22 fps, a chwilami mam 55 fps. Trasa bedzie ful wypas.

uetam:
Co do fps'ów na PII400, 192 RAMU GeForce 2 Mx 400, da się spokojnie pojeździć. Fpsy nie spadają poniżej dziesięciu.

Michu.:
A kiedy ta trasa razem z kibelkiem będzie dostępna dla ogółu?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej