Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Nowa trasa.

(1/9) > >>

Pit:
Juz na ukonczeniu jest moja trasa Jelitkowo - Nowy Sad. Trwaja jeszcze drobne poprawki, wstawianie semaforow.

Trasa ma 25km, 9 stacji. Przeznaczona bedzie dla pociagow osobowych. (najbardziej dla EN57, ale trzeba poczekac na jego ukonczenie). Bedzie pelno ograniczen, stacje na zakretach i podjazdach. Nie zobaczymy w niej pociagow towarowych :)

Pozatym kilka osob postanowilo dodac do niej Koltomowo i jeszcze jedna stacje i troche torow, takze trasa rozrosnie sie do 45 km.

Co najwazniejsze, u mnie minimalnie jest 14fps na duzej stacji a w trasie 20-30 z trakcja. (W Quarku mialem 6-7 na duzych stacjach)
Jak dla kogos bedzie za wolno, mozna bedzie wylaczyc trakcje.

Do trasy powstalo pelno nowych obiektow, ktorych nie bylo w innych trasach.

Garsc screenow mozna ogladac tutaj: http://home.autocom.pl/pm/jelitkowo/

Tomek:
To swietnie, tylko mam nadzieje ze trakcja jest.  Kiedys ktos wspominal zeby ja usunac tam gdzie jest duzo obiektow :)  

Jest trakcja, slepy jestem.  Druga sprawa na jakim to sprzecie tobie wyciaga te 14 FPS'ow?

Pozdrawiam,

Tomek:
"Miraculu"  Jak tak dalej pujdzie to moze bedzie mozna reklamowac rozne firmy w symulatorze, oczywiscie za odpowiednia oplata :)

Bartek:

--- Cytat: "Tomek" ---"Miraculu"  Jak tak dalej pujdzie to moze bedzie mozna reklamowac rozne firmy w symulatorze, oczywiscie za odpowiednia oplata :)
--- Koniec cytatu ---

Taaak :)  To się nazywa "product placement". Już widzę np. automat Coca-Coli na dworcu, model jakiegoś nowego samochodu czy autobusu jadący drogą, bannery reklamowe na budynkach, billboardy... Tylko potrzeba symulatorowi managera, który by zainteresował tym pomysłem firmy :)))

Radek87:
całkiem dobry pomysł z tymi reklamami, ale to musiałoby chyba więcej osób korzystać z symka, no i co z ewentualnymi zarobionymi pieniędzmi? a moze tak na rzeczza kupienia i renowacji jakiegoś loka, np sm03, ale to mnóstwo pieniędzy by trzeba, zresztą to tyko marzenia...

A teraz się lekko przyczepię do tej trasy.
Chodzi mi o 26 zdjęcie. Nie znam się za bardzo ale jest na nim przejazd jednotorowy i krzyż św Andrzeja taki jak do przejazdów wielotorowych? a to chyba by było łatwo poprawić.

A trasa sie świetnie zapowiada...
Pozdrawiam kolejnego trasopisarza i oby takich więcej...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej