Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić
Cienie pod taborem
adsim:
Witam. Zgodnie z tym, co mówiłem, wypuszczam paczke z cieniami do potestowania:) Są w niej cienie m. in. 201e, 303e-m, 303e-n, 4e, 203e, 104e oraz kilka wagonów. Proszę przed zamianą zrobić kopię swoich plików .t3d.
Link:
http://www.speedyshare.com/737460735.html
Jeśli w tym co wypuściłem nie będzie większych błedów i się spodoba, to zrobię więcej cieni.
Pozdrawiam.
adsim:
Witam po dłuższej przerwie. Ostatnio miałem trochę czasu, więc zrobiłem cienie pod większość taboru z paczki Mariusz-Defiler (zostały mi tylko lokomotywy spalinowe). Myślę, że jeszcze w tym tygodniu to wypuszczę. Problemem może być tylko rozmiar (ok. 200MB same pliki t3d i tekstury). Prawdopodobnie będę musiał podzielić całość na kilka części.
Przemekm:
--- Cytat: "adsim" ---Witam po dłuższej przerwie. Ostatnio miałem trochę czasu, więc zrobiłem cienie pod większość taboru z paczki Mariusz-Defiler (zostały mi tylko lokomotywy spalinowe). Myślę, że jeszcze w tym tygodniu to wypuszczę. Problemem może być tylko rozmiar (ok. 200MB same pliki t3d i tekstury). Prawdopodobnie będę musiał podzielić całość na kilka części.
--- Koniec cytatu ---
A czy te zmiany wpłyną znacząco na fps? Bo gdy pod całym taborem na scenerii będą cienie to chyba będzie to miało jakieś znaczenie
mechatronik:
U mnie tnie się okropnie :( dlatego ostatnio postanowiłem całkowicie z nich zrezygnować :(. FPS mi spadał o jakieś 75%.
Grzegorz KK:
Witam.
Ale z drugiej strony symek by dążył do o wiele większej realistyki to także trzeba zauważyc .
Pozdrawiam.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej